3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec doma začal vítězně


Branky


45. J. Rejthar , 66. M. Petr , 86. M. Petr
15

Dražice, které v minulém kole vybojovaly tři body zásluhou Mareše v 90. minutě, čekal nedělní výlet do Jindřichova Hradce, kde je nečekal proti domácím žádný lehký zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení domácích v koncovce

Domácí Hradec měl od první minuty převahu na míči a vytvářel si tlak na obranu hostů. Naštěstí pro Dražice ale domácí dlouho selhávali v koncovce. Ujala se až šance Jakuba Rejthara, který ve 45. minutě překonal hostujícího brankáře Žáka a Hradec tak vedl po první půli, díky ukázkovému šatňáku, o jednu branku.

Dvoubrankový Martin Petr

Druhý poločas byla cítit chuť domácích po brankách a Hradec začal mačkat hosty s Dražic. Útočné řady domácích, ještě posílené od začátku poločasu o Votavu, dokázali brankáře hostů překonat podruhé až v 66. minutě, zásluhou Martina Petra. Sedmnáctiletý hráč Vajgaru ke svojí první letošní brance v mužích přidal ještě v 86. minutě i druhou a pro Hradec pojišťující branku na 3-0. Hradec tedy před necelou stovkou diváků vyhrál i druhý jarní zápas stejným poměrem a dál hájí první místo před dotírajícími týmy Olešníku a Hluboké o čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
FB Jindřichův Hradec: Vítězství se vůbec nerodilo snadno, když jsme se celý první poločas trápili v koncovce. To dokázal až těsně před poločasem prolomit Jakub Rejthar. Dominantní výkon v druhém poločase dvakrát zužitkoval sedmnáctiletý Martin Petr a pojistil tak naši výhru.




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - P. Hauser [-] (46. F. Votava [-] ) , M. Petr [-] , M. Toman [-] (71. K. Strejček [-] ) , F. Waník [-] (86. Z. Wölfl [-] ) , M. Janák [-] (82. P. Ježek [-] ) , R. Mischnik [-] (86. M. Fiža [-] ) , J. Rejthar [-] , O. Blažek [-] , A. Šmíd [-] , P. Koktavý [-]

TJ Dražice
J. Žák [-] - V. Studenovský [-] , D. Tůma [-] (30. T. Běhoun [-] ) , M. Mareš [-] , M. Horka [-] , J. Stuchlík [-] (71. V. Holub [-] ) , J. Svojše [-] , M. Stuchlík [-] , M. Pražma [-] , P. Novotný [-] , R. Fořt [-]

ŽK: 85. J. Svojše , 88. R. Fořt .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLMANN Jaroslav - CIGÁŇ Roman, VICAN Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Rauscher
Tip experta: výhra domácích

Tady se žádné překvapení neodehraje a u Vajgaru zůstanou všechny body.

Tip: výhra domácích

Jindřichův Hradec bojuje o divizi a v dačicích vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích