Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:3
(2:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Plichta bohatá na branky


Branky


0

Jak domácí Nemyslovice, tak hosté z Žerčic v prvním zápase nepocítili chuť vítězství, ale ani hořkost pořážky. S cílem vyhrát poprvé v sezoně sice oba celky nastoupili, ale ani jednomu se to znovu nepodařilo. Diváci si ale stěžovat nemohli, viděli šest branek a zápas skončil 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Nemyslovice

Úvod zápasu patřil možná trochu překvapivě hostům, kdy byli aktivnější a častějši drželi balon. Vypracovali si několik náznaků příležitostí, ovšem z žádného z nich branka nepadla. Co se nepovedlo hostům, tak domácím ano. Z ničeho nic udeřil domácí útočník Martin Živec, kterému míč naservíroval před prázdnou branku Jan Baborák a snajp domácích se už nemohl mýlit. Deset minut trvalo hostům, než se z rychlé branky dokázali oklepat. Ale oklepali se náramně a po rychlém pasu za obranu skóroval také hostující útočník - Pavel Doležal. Dále se pokračovalo ve vyrovnaném zápase, dokud sami hosté z Žerčič nenabídli domácím vedoucí branku. Jeden z obránců hostí při nepřerušené hře až moc nahlas dával najevo svůj nesouhlas se sudím Novákem. Ten neváhal a nařídil nepřímý volný kop. Ten rozehrál domácí záložník Petr Vonášek, našel nikým nehlídaného Martina Baboráka a ten se nemýlil a vrátil domácím jednogólové vedení.

Zdánlivě ztracený zápas Žerčičtí nevzdali

Do druhého poločasu vstoupili domácí povzbuzeni vedením aktivněji a vytvořili si několik příležitostí. Tu největší měl na své hlavě opět bek domácích Martin Baborák, když si naskočil na rohový kop. Bohužel pro domácí orazítkoval pouze břevno Tláškovi brány. Co se nepovedlo Baborákovi, to zvládnul po hodině hry Machovec. Ten využil zmatků v hostující obraně, kdy si gólman s obráncem dávali tak dlouho přednost, až se na to domácí záložník nemohl dívat, míč ukořistil a pohodlně zvýšil na 3:1. V tu dobu se zdálo, že Nemyslovice si už zápas pohlídají a pohodlně dokráčí pro tři body. Opak byl ovšem pravdou. Dvěma slepenými góly deset minut před koncem zaskočili domácí nejdřív Šotka s Doležalem. Pro něj to byla již druhá trefa v utkání. V poslední minutě utkání mohl převrhnout misky vah zpět na stranu domácích Matyska, který se řítil sám na Tláška, kterého obešel a už na něj zívala prázdná brána. Jeden z hostujících obránců se ovšem stihl rychle vrátit a míč směřující do sítě na brankové čáře odkopl do bezpečí. Víc už se toho nestalo a tak si oba týmy rozdělily po bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - FC Nemyslovice: "I náš druhý domácí zápas skončil remízou. Ač se po našem třetím gólu zdálo, že si poměrně v poklidu dokráčíme pro první letošní vítězství, nebylo tomu tak. Hosté ze všech sil bojovali a bod si nakonec zasloužili."


Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , M. Baborák [-] , P. Vonášek [-] , M. Šona [-] - M. Štípek [-] (81. R. Mikulec [-] ) , P. Vonášek [-] , M. Machovec [-] , T. Mikulec [-] (68. T. Zigmánek [-] ) - P. Matyska [-] , M. Živec [-] (89. P. Šona [-] )

TJ Žerčice
J. Tlášek [-] - M. Adamec [-] - D. Hlaváč [-] , P. Kredba [-] , P. Doležal [-] (85. M. Batelka [-] ) , M. Mulač [-] , O. Rýdl [-] (77. P. Plachý [-] ) , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-]

ŽK: 59. P. Vonášek - 14. M. Mulač , 27. M. Hanuš , 71. O. Rýdl .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Petr - KŘAPKA Antonín (N), ŠEMBERA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.