2:4
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

22.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondrac zvítězila i v Neveklově a na jaře stále nepoznala přemožitele


Branky


28. A. Bartůšek , 47. J. Vobořil - 23. D. Florián , 33. J. Švec , 47. J. Švec (p.) , 79. D. Florián
3

Kondrac se po výborném nástupu do jarní části dostala až na 3. příčku průběžné tabulky. Neveklov se naopak potýká se špatnou produktivitou a na paty mu šlape Týnec nad Sázavou. V sobotu se na skvěle připraveném trávníku očekával divácky atraktivní průběh.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kondrac si pro vítězství šla od úvodního hvizdu

Sobotní zápas Neveklova s Kondrací se hrál na perfektně připraveném trávníku, který dával naději, že se bude hrát kvalitní fotbal. V úvodu zápasu měla lehce navrch Kondrac, která také často kopala rohy, ze kterých vznikaly střely, které však míjely cíl. Na druhé straně v 11. minutě kopali neveklovští trestný kop a také oni si vytvořili slibnou příležitost. Nicméně branka padla až ve 23. minutě, kdy Kubát poslal průnikovou přihrávku na Floriána a ten v pokutovém území ustál osobní souboj a otevřel střelou přes celou bránu skóre. Hned o minutu později šel z pravé strany opět Florián sám na domácího brankáře, obešel ho, ale z jeho přihrávky před branku již Kondrac druhý gól nedokázala přidat. Poté převzali otěže hry spíše domácí hráči a v 28. minutě po pěkném centru z pravé strany uklidil hlavou míč do sítě hostů Bartůšek a srovnal na 1:1. Za dalších 5 minut však po závaru před domácí brankou předložil Filip Sedláček míč Švecovi, který nezaváhal a poslal hosty opět do vedení 2:1. V poslední minutě prvního poločasu se vydal na sólo Filip Sedláček a již v pokutovém území byl faulován. Z nařízeného pokutového kopu pak upravil Švec na 3:1 pro Kondrac.

Domácím pokus o obrat nevyšel

Druhý poločas začal mohutným tlakem Neveklova. Na branku Kondrace se valil jeden útok za druhým a již ve 47. minutě, po krásném třicetimetrovém pasu, vstřelil kontaktní domácích po excelentním zpracování míče Vobořil. Tlak domácích pokračoval až do 55. minuty, kdy měl šanci Bartůšek. Poté se však postupem času začala hra vyrovnávat. V 58. minutě mohl vedení Kondrace pojistit Kočí, ale branku netrefil. To se však povedlo v 79. minutě velmi dobře hrajícímu a pro Neveklov velmi nebezpečnému Floriánovi, který individuální akcí rozkýval v pokutovém území celou obranu domácích a vstřelil gól na konečných 4:2. Poté si již Kondrac výsledek pohlídala.



Ohlasy k zápasu


Neveklov
Václav Šiška, brankář Neveklova: "Místy jsme pro Kondrac byli rovnoceným soupeřem. Opět o výsledku rozhodly naše chyby v obraně a produktivita v útoku. Je škoda, že doma ztrácíme body a teď už budeme hrát spíš o záchranu."

Kondrac
Otakar Sladkovský, trenér Kondrace: "Nejprve musím vyseknout poklonu pořadatelům, jak připravili po deštivých dnech trávník! Zápas mi hodně připomínal náš vzájemný souboj na podzim. Neveklovští totiž patří k nejfotbalovějším týmům soutěže. Za každé situace se snaží kombinovat a hrát fotbal, což je velmi sympatické. Hráči jsou navíc technicky výborně vybaveni. Proto jsem moc rád, že jsme s tímto soupeřem uspěli, i když to nebylo ale vůbec jednoduché. Pokračujeme tak v sérii bez porážky, a to i díky důrazu Floriána, který jde nekompromisně za vstřelením gólu! "



Sestavy


Neveklov
V. Šiška [-] - A. Bartůšek [-] , J. Vobořil [-] , V. Orna [-] , R. Linhart [-] (70. P. Balík [-] ) , P. Hašek [-] , J. Hlaváč [-] , L. Tůma [-] , P. Čichovský [-] , J. Hampešt [-] , D. Sedlák [-] (46. J. Zimmel [-] )

Kondrac
M. Vejvoda [-] - D. Florián [-] , D. Votýpka [-] (84. J. Záklasník [-] ) , J. Švec [-] , J. Kaprál [-] (55. J. Maceška [-] ) , D. Kubát [-] , F. Sedláček [-] (46. M. Kočí [-] ) , P. Sedláček [-] (80. D. Jindra [-] ) , D. Lizák [-] , V. Vender [-] , P. Vesecký [-]

ŽK: 47. D. Sedlák , 68. J. Vobořil .
Hráči zápasu: D. Florián , J. Švec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hejný Libor - REZEK Milan, VOSIČKA Borek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jaroslav Tauer
Tip experta: remíza