Duel Kondrace a Chocerad vítěze neměl


Branky


46. D. Lizák (p.) - 55. T. Kadlec
4

Kondrac, která byla do tohoto zápasu na jaře stoprocentní, v sobotu hostila Chocerady. Před zápasem tak nejspíše byli favorizováni spíše domácí a hosty čekal těžší úkol než před týdnem proti Dolním Kralovicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól z pokutového kopu určil vítěze první půle

V sobotu přijel do Kondrace tým Chocerad a bylo od začátku jasné s jakou přijel taktikou. Nepustit domácí tým do hry a naopak hrozit svými tykadly, na která nakopával míče.  V Kondraci se tentokrát opravdu nehrál hezký fotbal. Bylo to spíše boj s množstvím osobních soubojů. Fotbal nepřinesl vlastně ani žádné velké šance. Spíše s jednalo o pološance, na které asi těsně, zejména v 1. poločase vyhrála Kondrac, ale to bylo málo. Zápas začal v tempu, ale první vážnější možnost měl až ve 21. minutě domácí Lizák po rohu, kdy hlavou přestřelil branku. O minutu později Zvára mohl dostat domácí do vedení střelou z pravé strany, ale minul bránu. Branku nedal ani domácí Vender, když v 36. minutě střelou z hranice pokutového území netrefil bránu. O tři minuty později prošel po brankové čáře Florián, ale kromě závaru před brankou hostů se nic neodehrálo. Hosté kopali též rohy a z nich nebo dlouhými auty do pokutového území vytvářeli před domácí brankou nepřehledné situace, ale bez zakončení. Největší příležitost mohli mít hosté v závěru poločasu, kdy šel po levé straně od poloviny hřiště sám Roman Filip, ale zakřižoval ho Vender - choceradští se tak do šance nedostali. Do vedení šla nakonec domácí Kondrac, když v samotném závěru prvního poločacu s přehledem proměnil pokutový kop Lizák, který byl nařízen po faulu na Floriána. Nařízení penalty bylo dle mnohých sporné.

Nervózní závěr a napjatá atmosféra

Ve druhém poločase se snažily Chocerady srovnat výsledkově krok a po pauze měly lehce více ze hry. Nejprve ve 47. minutě vytáhl Vejvoda konečky prstů trestný kop hostů nad břevno, ale v 55. minutě po nedorozumění v domácí obraně již dokázal vyrovnat Kadlec. Po propadnutém míči za obranu svou šanci zužitkoval lobem. Poté se kromě množství osobních a někdy i tvrdších soubojů, množství nakopávaných míčů, které létaly z jedné strany na druhou, vlastně neudálo nic zajímavého. Hra byla rozkouskovaná. Za zmínku snad stojí jen akce hostujícího Čejky, který v 61. minutě vyslal střelu na domácí branku, kterou ale Vejvoda s přehledem kryl, a příležitost domácího Macešky, který se v 75. minutě zjevil sám před brankou Chocerad, ale pouze lehkou placírkou poslal míč k brankáři Tomášovi. Zbytek utkání se dohrával bohužel i vinou rozhodčího ve velmi napjaté a nervózní atmosféře. Za konečný hvizd rozhodčího byly tak nejspíše rády obě strany.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Otakar Sladkovský, trenér Kondrace: "Dnes se nedá mluvit o fotbale. Chocerady přijely s taktikou nakopávat míče na Čejku a Kadlece, a to se jim dařilo. My jsme tento systém bohužel přijali a protože se mužstva vlastně ani nedostávala do skutečných šancí, tak remíza odpovídá dění na hřišti. Pro diváka to byl ale nekoukatelný zápas."

Chocerady
Lukáš Kocábek, Chocerady: "Za co přesně rozhodčí penaltu nařídil nechápal skoro nikdo. Konec utkání se dohrával bohužel i vinou rozhodčího ve velmi napjaté a nervózní atmosféře."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šonský Vojtěch - DRNEC Pavel, BOBEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:09
Výhra hostů

Tip experta: výhra hostů