Chocerady zvítězily nad Dolními Kralovicemi rozdílem třídy


Branky


16. J. Čejka , 32. T. Kadlec , 39. M. Miláček , 59. T. Kadlec , 66. R. Filip , 69. T. Kadlec , 73. O. Machyán (vl.) , 76. J. Čejka , 90. Š. Mařinec - 39. P. Hanousek , 82. M. Jakl
3

O víkendu se kvůli špatnému stavu hřišť po vydatných deštích hrálo pouze jediné utkání. Chocerady si chtěly ulehčit napínavé souboje o střed tabulky proti poslednímu celku. Dolní Kralovice zatím nevyhrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod jinak jednoznačného zápasu

I přes deštivé počasí v předešlých dnech se na choceradském hřišti hrálo. První poločas byl zpočátku velmi vyrovnaný. Dolní Kralovice se dobře pohybovaly a domací si s jejich presinkem nevěděli rady. Choceradům nefungoval střed pole, a tak se do velkého množství šancí nedostávaly. Po 16 minutách hry se nakonec domácím podařilo vstřelit úvodní gól, když se trefil Jakub Čejka. Poté co Chocerady využily ještě další ze svých příležitostí se šlo do kabin za stavu 3:1. O jediný gól hostů v první půli se postaral Patrik Hanousek.

Smršť branek po změně stran

Ze začátku druhého poločasu hosté nedokázali využít vyloženou šanci, když nastřelili brankovou konstrukci. Tím jejich odpor a šance na snížení skončily. Chocerady čtvrtým gólem svého soupeře zlomily a s góly se roztrhl pytel. Domácí začali soupeře, který herně rezignoval, přehrávat kombinační hrou a ve druhé části se do sítě Dolních Kralovic prosadili hned čtyři různí choceradští hráči. Protože si hosté ještě vstřelili jeden vlastní gól, skončilo utkání 9:2. Domácí Tomáš Kadlec si dokonce připsal hattrick. Jediné víkendové utkání soutěže tak vyznělo o poznání lépe pro domácí tým, který tak už v závěru mohl spíše šetřit síly.



Ohlasy k zápasu


Chocerady
Lukáš Kocábek: "Je potřeba zmínit stav plochy, hřiště bylo i přes vydatné deště v předchozích dnech v naprostém pořádku. V Choceradech se tak hrálo jediné utkání na okrese, ostatní zápasy byly přeloženy. Za to patří velké dík správci hřiště, který mu věnuje každodenní péči, a také všem účastníkům brigád, kteří hřiště dvakrát ročně pískují."




Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠTIKA Ondřej - ŽYDYK Jura, VÖLFEL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Vratislav Ondrák
Tip experta: remíza