V. Brzek 18.
1:2
(1:0)
64. D. Lizák (p.)
86. Š. Zvára
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondrac zvládla utkání v Pravoníně i o deseti


Branky


18. V. Brzek - 64. D. Lizák (p.) , 86. Š. Zvára
3

Oba týmy si v prvních zápasech připsaly výhru. Čekal se tak kvalitní fotbal a zápas, ve kterém bude důležitá každá maličkost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích za větrného počasí

V Pravoníně se v sobotu hrál zápas dvou rozdílných poločasů. V první půli se Kondrac potýkala s nepřestnostmi a hráči se neuměli vyrovnat se silným protivětrem. Pravonín ji ve středu pole přehrával a hostům se nedařil přechod do útoku. V 18. minutě podcenila obrana Kondrace pas za obranu a Brzek pohodlně do prázdné branky vstřelil úvodní gól zápasu. O několik minut později vytáhl střelu Libora Vlasáka nad břevno kondracký brankář Vejvoda. V tu chvíli byl Pravonín lepším týmem a kdyby ještě brankář hostů nevytáhl v 38. minutě vynikající zákrok, když vyrazil Blažkovi jasný gól, tak by asi bylo rozhodnuto. Domácí obrana i brankář byli pozorní a vždy na správném místě.

Odhodlaný výkon v početní nevýhodě přinesl ovoce

Hned na začátku druhého poločasu šli hosté do deseti. Již v 48. minutě po hrubce obrany Kondrace šel sám na bránu domácí Marek Štěpánek a brankář Vejvoda vyškrábl rukou míč vně pokutového území a zabránil tím v jeho cestě do branky. Po obdržené červené kartě tak museli hosté improvizovat. Od této chvíle se však obraz hry neskutečně změnil! Kondrac přeskupila síly a v deseti začala domácí jasně přehrávat. Bylo jí plné hřiště a Pravonín nevěděl, kam dřív skočit! Kondrac si začala vypracovávat jednu šanci za druhou a často i kopala rohy. V 63. minutě byl po závaru před domácí brankou v pokutovém území faulován Vesecký a Dušan Lizák nařízenou penaltu s přehledem proměnil. Hosté však ve své hře pokračovali i v deseti a šli dále za svým cílem. Byla na nich vidět obrovská chuť utkání vyhrát, což se nakonec povedlo. V 87. minutě završil Štěpán Zvára po nádherné akci hostů svůj povedený výkon a hlavou po centru Kočího utkání rozhodl.



Ohlasy k zápasu


Pravonín
Vratislav Ondrák: Derby mezi blízkými sousedy na Podblanicku přineslo hodně zajímavý zápas, plný překvapivých a dramatických okamžiků. Mimořádné divácké návštěvě se muselo celkově kvalitně odehrané utkání líbit. První poločas patřil zejména domácím. Hostům se paradoxně začalo dařit až po vyloučení brankáře.

Kondrac
Otakar Sladkovský, trenér Kondrace: Především musím před klukama za to, co v oslabení předvedli ve druhém poločase smeknout a poděkovat jim! Do jednoho zahráli fantastický druhý poločas! Chtěli zápas vyhrát, věřili si a zúročili zimní dřinu, kterou podstoupili. Musíme se ale vyvarovat chybám, které vyrábíme a které nám komplikují život. Soupeř se na nás dobře připravil a po první půli zaslouženě vedl. Byl lepším týmem. Ve druhém poločase jsme ale již byli jednoznančně lepším týmem my. Byl to podle mě, na okresní přebor, velmi povedený zápas s vysokou úrovní, který se hrál i před zajímavou diváckou kulisou!



Sestavy


Pravonín
L. Veselý [-] - L. Vlasák [-] , M. Sibal [-] , J. Blažek [-] , M. Štěpánek [-] , D. Červeňák [-] (12. J. Jantač [-] ) , T. Rut [-] , V. Brzek [-] , V. Hrubeš [-] , V. Zavadil [-] , M. Jindrák [-]

Kondrac
M. Vejvoda [-] - Š. Zvára [-] , D. Votýpka [-] , J. Švec [-] , P. Sedláček [-] , J. Pohorský [-] , F. Sedláček [-] , P. Vesecký [-] , D. Lizák [-] , V. Vender [-] , D. Jindra [-] (46. M. Kočí [-] )

ŽK: 60. M. Jindrák , 89. T. Rut - 20. J. Pohorský . ČK: 48. M. Vejvoda .
Hráči zápasu: Š. Zvára .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Svoboda Pavel - VÁCLAVÍK Matěj, MATOUŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Václav Šiška
Tip experta: remíza

V Pravoníně se bude hrát o důležité body opatrně.

Tip: remíza