0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chocerady si z Vrchotových Janovic odváží všechny 3 body


Branky


21. R. Filip , 24. J. Čejka , 70. V. Filip
3

Hosté stáhli náskok svého soupeře na pouhé 2 body. Duel nabídl 3 branky do sítě domacích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek hostů rozhodl o osudu utkání

K prvnímu jarnímu zápasu se družstvo Chocerad vydalo do Vrchotových Janovic. Ty doma nestrácí body často a hosty navíc přes zimu převzal nový trenér. Nervozita proto byla na místě. Zápas začal až nečekanou převahou Chocerad. V první části hráli hosté "z kopce", čehož zanedlouho využili. Choceradští záložníci skvěle rozdávali míče za obranu na rychlé křídelní hráče. Kadlec a Čejka domácí beky pořádně proháněli. Ve 21. minutě udeřli hosté poprvé. Po asistenci Kadlece se do poloodkryté brány prosadil Roman Filip. Po podobné akci a křižném balónu Kadlece se prosadil i Čejka. Tlak vedoucího týmu pokračoval, ale skóre se do poločasové přestávky už nezměnilo.

Ve druhé půli chtěli změny stran využít domácí. Obrana jejich soupeře však odrážela nadějné šance spolehlivě. Kolem 60. minuty dokonce brankáře Chocerad Davida Tomase zachránila branková konstrukce, když se míč odrazil na tyč. V 73. minutě stáhl protihráče ve vápně hostující Jaroslav Říčař a po druhé žluté se musel vydat do sprch. Vrchotovy Janovice ale penaltu nevyužili. Obraz hry se od tohoto momentu vyrovnal. Na konečných 0:3 skóre pečetil Václav Filip krásnou střelou. Zbytek zápasu už žádné větší vzrušení nenabídl. Chocerady si tak udržely čisté konto a připsaly si důležité body do tabulky.



Ohlasy k zápasu



Chocerady
Lukáš Kocábek: Body to jsou nečekané, ale velmi zasloužené. Ceníme si jich zvlášť v extrémně vyrovnané tabulce okresního přeboru.



Sestavy


Vrch.Janovice
T. Vávra [-] - P. Kocourek [-] (57. J. Dvořák [-] ) , T. Kubíček [-] , P. Dvořák [-] , P. Němec [-] , M. Havlín [-] , D. Čedík [-] , F. Hlaváček [-] , D. Adam [-] (75. M. Prégr [-] ) , R. Hrdlovič [-] , J. Trojan [-] (42. V. Pešta [-] )

Chocerady
D. Tomas [-] - J. Šmíd [-] (70. M. Pavlíček [-] ) , J. Říčař [-] , P. Bürgel [-] , M. Miláček [-] - V. Filip [-] (68. A. Vojslavský [-] ) , R. Filip [-] (81. J. Vávra [-] ) , V. Pavlíček [-] , D. Kabeláč [-] - T. Kadlec [-] , J. Čejka [-] -

ŽK: 61. V. Pešta , 88. J. Dvořák - 12. D. Kabeláč , 26. J. Říčař , 83. M. Miláček , 83. T. Kadlec , 91. M. Pavlíček . ČK: 73. J. Říčař .
Hráči zápasu: T. Kadlec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SKLENIČKA Martin - BRZKOVÁ Adéla, DRNEC Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra domácích

Diváci poženou domácí za vítězstvím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích