Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kondrac doma rozstřílela Struhařov


Branky


3

Očekávání vyrovnaného zápasu se nenaplnila. Silná Kondrac si poradila se Struhařovem a odskočila mu na rozdíl 3 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříznivé počasí nezabránilo rušné první půli

Zápas už od začátku ovlivňovalo nepříznivé počasí. Silný vítr byl na hřišti znát po celých 90 minut. Zpočátku herně dominovala Kondrac, ale do šancí se nedostávala snadno. Struhařov dobře bránil a kazil slibné akce soupeře. Domací svůj tlak přetavili ve vedení v 10. minutě, kdy se trefil Štěpán Zvára. Poté po chybách kondrackých zahrozili i hosté. Ani jednu ze svou zajímavých šancí však neproměnili. Do poločasu stihli domací ještě upravit na 2:0. Nedáš, dostaneš.

Čtyřgólová druhá půle skončila lépe pro domácí

Vítr ještě zesílil v druhé půli a došlo i na ledovou přeháňku. Z kabin vystoupili lépe hráči Struhařova a svůj výkon korunovali v 70. minutě gólem. Z trestného kopu se prosadil Ondřej Frajták a snížil na 2:1. Kondrac se však oklepala a odpověděla dvěma brankami. V 73. a 75. minutě se hlavou trefil David Kubát. Zápas ještě zkorigoval Zvára na konečných 5:1. Po skvělé poslední čtvrtině zápasu a zisku tří bodů se domací posunuli na 5. Místo.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Otakar Sladkovský: Celkově hodnotím kladně vítězství výrazným rozdílem. Zúročili jsme zimní přípravu a soupeř s námi v závěru nedokázal držet krok.




Sestavy


Kondrac
M. Vejvoda [-] - J. Pohorský [-] (52. D. Jindra [-] ) , Š. Zvára [-] (84. D. Drož [-] ) , D. Votýpka [-] , P. Sedláček [-] (46. J. Kaprál [-] ) , J. Švec [-] (72. F. Linhart [-] ) , D. Kubát [-] , F. Sedláček [-] (46. M. Kočí [-] ) , P. Vesecký [-] , D. Lizák [-] , V. Vender [-]

Struhařov
L. Bára [-] - J. Straka [-] , M. Strnad [-] , J. Sysel [-] , K. Baťka [-] , M. Michálek [-] , V. Zmek [-] , P. Koblasa [-] , J. Hroch [-] , O. Frajták [-] , O. Božovský [-]

ŽK: 81. D. Votýpka - 30. O. Frajták .
Hráči zápasu: D. Kubát .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: FILLIP Marek - BERENDA Karel, SEDLÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Jakub Horký
Tip experta: výhra domácích

Nevyzpytatelný souboj o střed tabulky může dopadnout jakkoli. Kondrac určitě bude chtít soupeři oplatit porážku z podzimu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích