Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2023 17:00

14.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč si na závěr smlsnul na Sadské


Branky


13

Domácí Zeleneč vyhrál posledních šest utkání v řadě a svým soupeřům dával pořádné příděly. Vykáň jich dostala 7. Plaňany jich dostaly 6 a nyní jich 7 schytala i Sadská. Hosté ze Sadské naopak v posledních utkáních měli problém poskládat tým a proti Zelenči prohráli třetí utkání v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod vyšel lépe domácím

Hned v úvodu utkání ve 4' udělal domácí kapitán Hajný kličku brankáři Šarochovi a uklidil míč do prázdné brány 1:0!  Ve 21' sice domácí Novák netrefil balón úplně ideálně, ale přesto skončil v síti 2:0! Ve 25' předvedl individuální akci na levé straně Larva a střelou na zadní tyč zvýšil na 3:0! Na hřišti dominovalo pouze jedno mužstvo a to bylo mužstvo domácích. Hostující Sadská působila odevzdaným dojmem a hrálo se převážně na její branku.

Zeleneč přidal další branky

Ve druhém poločase si na další branku museli diváci počkat až do 68', když svou povedenou a tvrdou střelu poslal od tyče do sítě podruhé v utkání Novák 4:0! V 78' se do vápna prodral domácí Skuček a svou střelu umístil po zemi do sítě 5:0! V 80' si na rohový kop naskočil Javůrek a svou hlavičkou nedal Šarochovi šanci 6:0! V 89' Šaroch vyrazil střelu domácích před sebe a dobíhající Capek poslal míč hlavou do brány a uzavřel skóre na konečných 7:0!



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Opakovaně se nám povedl vstup do zápasu a podařilo se nám dát brzy gól. Poté jsme dominovali a soupeři prakticky nic nedovolili. Musím poděkovat klukům za maximálně zodpovědný přístup během celého zápasu. Šli jsme si za vítězstvím. Stejně jako v předchozích dvou zápasech se nám navíc podařilo prosadit gólově, v týmu panovala herní pohoda a společně s našimi fanoušky jsme si "užili" poslední zápas sezóny.




Sestavy


SK Zeleneč
M. Šimon [-] - J. Ešner [-] , L. Havierník [-] (61. J. Jindra [-] ) , D. Housa [-] , T. Luhan [-] (65. D. Moudrý [-] ) , J. Javůrek [-] , F. Larva [-] , M. Hajný [-] (86. D. Tyšer [-] ) , L. Novák [-] , M. Skuček [-] (86. D. Capek [-] ) , J. Janoušek [-]

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - F. Sladkovský [-] , P. Nedbal [-] , M. Kučera [-] (15. P. Mykhailov [-] ) , T. Pavel [-] , A. Šátek [-] , P. Michálek [-] , F. Horna [-] , M. Havlík [-] , T. Havlík [-] , T. Vlasák [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kratochvíl Vladimír - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Kateřina Uhlířová
Tip experta: výhra domácích

Zeleneč má dlouhou sérii výher v řadě. Sadské se naopak v posledních utkáních moc nedaří. Domácí vyhrají větším rozdílem. 6:1

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích