Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velim se vyšvihla do čela tabulky


Branky


10

Dva zápasy po sobě vstřelily Milovice čtyři branky a pokaždé to bylo málo a na body to nestačilo. Nyní přijela kvalitní Velim, která se v případě výhry a zaváhání Vrdů mohla dostat do čela tabulky. To se také stalo. Vrdy prohrály doma proti Pečkám a Velim si v tomto utkání dokázala poradit v Milovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seifert nasázel hattrick

Velim začala aktivně a od začátku utkání svého soupeře přehrávala. Už v 11' otevřel skóre utkání hostující Kasal 0:1! V 16' se po pěkné akci středem a přihráce od Koděry prosadil Seifert a bylo to 0:2! Pro domácí to začalo vypadat lépe ve 39', když se z ojedinělé akce mohl z gólu radovat L. Müller 1:2! Následně přišla silná chvíle Seiferta, který rozhodnul zápas. Nejprve ve 41' přišla akce z pravé strany, Kasal přihrál míč pod sebe a Seifert neměl z malého vápna problém uklidit míč do sítě 1:3!  Ve 42' po akci z levé strany přihrával pod sebe tentokrát Koděra a Seifert prostřelil skrumáž hráčů před sebou a zkompletoval hattrick 1:4!

L. Müller pouze kosmeticky upravil skóre

Do druhého poločasu domácí tým změnil rozestavení a přišlo možná i menší podcenění od Velimi. Ve 49' využil chybu v obraně Velimi znovu L. Müller, který tak dal svému týmu ještě naději 2:4! Hosté vypadli z tempa a domácí byli najednou lepším týmem. Domácí byli nebezpeční, ale bez gólového efektu. Hosté si mohli výsledek pojistit v závěru, ale dvakrát nedokázali využít samostatný únik, který pokaždé zlikvidoval brankář domácích Kopecký. V utkání další branka nepadla a Velim se vyšvihla do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Prohráli jsme 4:2, ale nemáme se za co stydět a musím klukům poděkovat za výkon. Musím říct, že lepší soupeř tady u nás ještě asi nehrál.

FC Velim B
Jiří Ptáček (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. První půle byla z naší strany skvělá. Byli jsme v pohybu, výborně jsme kombinovali a vytvořili si několik šancí, ze kterých jsme vstřelili čtyři góly. Na začátku druhého poločasu jsme po zbytečné chybě inkasovali druhou branku. Od tohoto momentu jsme vypadli z tempa a přestali kombinovat. Domácí změnili rozestavení a byli nebezpeční, naštěstí bez gólového efektu. My jsme nakonec měli další dvě šance až v samotném závěru, kdy jsme šli sami na branku, ale domácí pokaždé podržel jejich gólman.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Drahorád [-] , J. Krátký [-] (68. S. Vlačiha [-] ) , L. Müller [-] , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Lukáš [-] , J. Grus [-] (78. M. Doležal [-] ) , O. Drahorád [-] , T. Solar [-]

FC Velim B
L. Svoboda [-] - M. Kosina [-] (75. J. Ceral [-] ) , M. Hrabal [-] , J. Vlk [-] , J. Jelínek [-] - A. Korenc [-] (60. L. Vlk [-] ) , D. Koděra [-] , J. Bečvařík [-] , T. Němec [-] (80. J. Zajíc [-] ) - M. Kasal [-] (70. M. Bláža [-] ) , L. Seifert [-] (92. J. Nedbal [-] )

Počet diváků: 115. Rozhodčí: CHALUPA Martin - PUDIL Václav, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: výhra hostů

Velim má stále šanci předskočit v tabulce Vrdy a proto si myslím, že si z Milovic odveze všechny tři body. 0:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů