0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá nadělovala v Sadské


Branky


16. J. Wolf , 20. T. Bíma , 50. J. Wolf , 54. L. Dejl , 70. Š. Koblasa
10

Sadská už vyhlíží konec sezóny. Minulý týden inkasovala pět branek na hřišti o záchranu hrajících Plaňan a teď znovu pět na domácím hřišti od dalšího týmu ohroženého sestupem. Ostrá měla problémy se střílením branek, ale v minulém kole nastřílela šest branek Bílému Podolí a nyní pět Sadské.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rána Wolfa Ostrou nastartovala

Utkání začalo z ostra a oba dva týmy si vypracovaly vyložené příležitosti. Ani jeden tým však své příležitosti proměnit nedokázal a pokračovalo se za stavu 0:0. V 16' vyslal krásnou ránu Wolf a poslal Ostrou do vedení 0:1! Ve 20' bylo pro hosty ještě veseleji, když ideální přihrávku Koblasy využil Bíma a zvýšil na 0:2! Sadská si dokázala vytvořit další příležitosti na vstřelení branky, ale opět bez úspěchu a tak se šlo do kabin za stavu 0:2 pro hostující Ostrou.

Ostrá dokázala ještě přidat

Vstup do druhého poločasu se povedl více hostům z Ostré. V 50' se podruhé v utkání trefil Wolf a bylo to 0:3! Už o čtyři minuty později v 54' rozvlnil síť střídající Dejl a o vítězi utkání bylo rozhodnuto 0:4! Hosté kontrolovali hru, byli nebezpeční směrem dopředu a soupeři nedali příležitost na snížení. V 70' navýšil skóre ještě Koblasa 0:5! Ostrá si utkání pohlídala a zápas zkušeně dotáhla do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu



Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Pro nás to byl další důležitý zápas v boji o záchranu. Těší nás, že jsme to takhle zvládli. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale průběh tak jednoznačný nebyl, určitě ne první půli. Zápas rozhodla naše produktivita.



Sestavy


AFK Sadská
J. Jaroš [-] - A. Šátek [-] , P. Michálek [-] , F. Horna [-] (56. M. Kučera [-] ) , P. Tolma [-] (63. P. Mykhailov [-] ) , M. Havlík [-] , M. Dudla [-] , T. Pavel [-] , J. Brynych [-] , T. Vlasák [-] , F. Sladkovský [-]

Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - J. Kadeřábek [-] (46. D. Zápotocký [-] ) , D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] , J. Wolf [-] , Š. Koblasa [-] , M. Manhart [-] (63. R. Sedlák [-] ) , T. Bíma [-] (49. L. Dejl [-] ) , J. Novák [-] , T. Birkuš [-] (80. F. Roušar [-] ) , J. Štejnar [-]

ŽK: 41. J. Novák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Václav - SUCHÝ Aleš, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Miroslav Müller
Tip experta: remíza

Zde čekám vyrovnané utkání a proto tipuji remízu. 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů