2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pátek připravil o body Ostrou


Branky


70. T. Bíma , 92. D. Kukla - 47. M. Ramšák , 60. M. Ramšák , 90. O. Puk
12

Hosté z Pátku se vezou na vítězné vlně. Vyhráli už čtvrté utkání v řadě a dostali se do horní poloviny tabulky. Domácí Ostrá prohrála třetí utkání za sebou a čeká je těžký závěr soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Utkání přihlíželo 110 diváků a v prvním poločase toho moc zajímavého na koukání nebylo. Hosté působili nesehraně a chyběl jim klid na míči. Hráli nakopávané míče, ale k zakončení to nevedlo. Domácí tým si vypracoval několik náznaků, ale situace nedokázali správně vyřešit. První poločas skončil bez branek, ale hráči to divákům vynahradili v poločase druhém.

Puk v závěru pojistil výhru

Druhý poločas začal parádně pro hostující Pátek. Ve 47' prošel do velkého vápna Štok a předložil míč Ramšákovi, který neměl žádný problém uklidit míč do prázdné brány 0:1! V 60' se krásným zákrokem vyznamenal hostující brankář Barták a hned z protiútoku vyslal Kohoutek Ramšáka, ten se uvolnil kolem obránce a svou druhou brankou zvýšil na 0:2! Domácí se dočkali v 70', když Bíma snížil na 1:2! Domácí se hnali za vyrovnáním, ale pozorná obrana Pátku držela jednobrankové vedení. V 90' si na rohový kop naskočil obránce Puk a hlavou poslal míč do sítě 1:3! Domácí tým se ještě jednou dočkal snížení, když se v 92' po dlouhém autu dokázal prosadit Kukla 2:3! Domácí už na další branku neměli čas a tak se z výhry raduje hostující Pátek.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Jakub Navrátil (hráč): První půle působila z naší strany nesehraně, chyběl nám klid na míči. Zbytečně jsme nakopávali balony a nedostávali se k zakončení. Druhá půle už byla o něčem jiném.

Pátek
Josef Pavliš (trenér): Zápas jsme chtěli vyhrát, bohužel se nám to nepodařilo a dostali jsme se tak v tabulce do svízelné situace. Prostě musíme zvládnout následující zápasy. Hraje se ještě o 9 bodů, které nás udrží v soutěži.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
S. Volejník [-] - R. Sedlák [-] (30. T. Birkuš [-] ) , J. Kadeřábek [-] , D. Kukla [-] , J. Štejnar [-] , J. Wolf [-] (62. M. Manhart [-] ) , Š. Koblasa [-] , F. Bílek [-] (86. T. Le [-] ) , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , D. Micka [-] (86. J. Kiselovič [-] )

Pátek
O. Barták [-] - Z. Bureš [-] , P. Šťastný [-] , J. Stehlík [-] , J. Navrátil [-] , O. Puk [-] , S. Štok [-] , J. Kohoutek [-] , P. Papoušek [-] , M. Ramšák [-] , P. Mejzr [-]

ŽK: 23. Š. Koblasa - 69. J. Navrátil .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: LAHODA Matěj - PECHAR Jiří, LAMBEV Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Krátký
Tip experta: výhra hostů

Věříim, že Pátek vyhraje a pomůže nám vrátit se do boje o záchranu.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů