Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2023 13:00

25.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr tabulky nasázel Sadské pět branek


Branky


11

Minulý týden Vrdy otáčely stav utkání až v nastaveném čase v derby s Bílým Podolím. Nyní na ně na domácí půdě čekala Sadská. Po nadějné první půli si hosté nakonec vezou domů pět kusů a žádný bodový zisk. Sadská tak musí kousat už čtvrtou porážku v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům vedení dlouho nevydrželo

Domácí tým byl od začátku utkání lepší v držení míče, ale kvůli nepřesnosti ve finální fázi nedokázali hráči Vrdů přetavit svůj tlak v branku. První šanci měl Franc, ale po dobrém pohybu a dobrém výběru místa z malého vápna branku nedal. Kapounek prováhal možnost doklepnutí míče do brány na zadní tyči. Další velkou šanci měl T. Petr, ale pěknou kombinaci z malého vápna nevyužil a tentýž hráč nevyužil ani samostatný únik na brankáře Šarocha. Ve 32' se Sadská poprvé dostala k trvalejšímu pobytu na polovině domácích a za nevyužité příležitosti trestal Michálek 0:1! Hostům radost z vedení příliš dlouho nevydržela a hned ve 33' si navedl míč do středu hřiště Kapounek, který slabší levou nohou nedal Šarochovi šanci 1:1!

Druhá půle v režii domácích

Vrdy do druhého poločasu vletěly a hned mohlo jít vedení na jejich stranu, ale Franc na malém vápně netrefil míč po nabídce od Kapounka. Další šanci spálil i Šveřepa, ale mrzet ho to nemuselo, protože v 53' se z rychlého protiútoku nemýlil 2:1! Stejně na tom byl i T. Petr, který nejprve zahodil svou příležitost, ale v 59' krásným obstřelem zpoza velkého vápna zvyšoval skóre už na 3:1! Běhavý tým domácích dělal hostům stále větší a větší problémy a zejména Kapounek připravoval jednu šanci za druhou. V 65' Šveřepa své zakončení poslal do břevna a odražený míč uklidil hlavou do sítě 4:1! V závěru domácí tým s vedením v zádech nabídl příležitosti i hostům, ale samostatný únik Sadské na poslední chvíli zastavil Andrle a v další šanci po chybě Semráda podržel Vrdy brankář Kožurik. V 90' uzavřel svůj hattrick Šveřepa, který uzavřel i celkové skóre utkání 5:1!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Vrdy
Roman Masopust (trenér): Sadskou jsme chtěli rozběhat, unavit a poté využít nižší věkový průměr a lepší fyzičku. Dařilo se nám to pouze střídavě, měli jsme dobrou kontrolu míče, ale chybělo nám rychlejší posunutí hry. Bez problému jsme se dostávali k vápnu soupeře, tam nás ale brzdila nepřesnost.

AFK Sadská
David Čemus (hráč): První poločas jsme plnili vše co jsme si řekli v kabině. Zatáhli jsme se na vlastní polovinu a čekali na protiútoky. Po jednom z nich jsme dali gól na 1:0. Bohužel jsme v zápětí dostali na 1:1 a bylo srovnáno. V druhé půli začali domácí opět aktivně, nicméně se nám podařilo útokům vzdorovat. Utkání ale ovlivnil pomezní rozhodčí, který pustil dva jasné ofsajdy a rázem jsme prohrávali 3:1. Po jednom z dalších našich protiútoku se nám zranil Tomáš Plot a do utkání musel nastoupit Milan Svoboda, který nemá doléčené zranění. Pak už se zápas jen dohrával a obdrželi jsme další dvě branky.



Sestavy


TJ Slavoj Vrdy
D. Kožurik [-] - F. Víšek [-] (58. P. Novák [-] ) , V. Semrád [-] , T. Petr [-] (65. L. Burjetka [-] ) , A. Nový [-] (72. D. Růžička [-] ) , L. Petr [-] , D. Kapounek [-] (77. D. Lengál [-] ) , D. Šveřepa [-] , Š. Andrle [-] , M. Franc [-] , A. Vavřina [-]

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - P. Nedbal [-] , J. Brynych [-] (82. M. Kučera [-] ) , O. Jech [-] , F. Sladkovský [-] , P. Michálek [-] , T. Plot [-] (51. M. Svoboda [-] ) , F. Horna [-] , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] , T. Pavel [-]

ŽK: 66. A. Vavřina - 65. P. Michálek , 70. T. Pavel .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: BUDIL Daniel - PÍSAŘÍK Michal, MRKVIČKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Jan Kamlach
Tip experta: remíza

Sadská má na jaře slušné výsledky, takže zkusím remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích