0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec zvládl lépe utkání v Ostré


Branky


11

Ostrá v minulém kole vyhrála ve Vykáni a získala z posledních třech utkání 7 bodů. Domácí utkání s Městcem se jim však nepovedlo a mrzet je mohli hlavně neproměněné šance. Městec naopak minulý týden překvapivě padl na domácí půdě s Plaňany a před tímto utkáním musel řešit trenér řadu omluvenek. Městec si i přesto dokázal s Ostrou poradit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V první polovině utkání 100 přihlížejících diváků vstřelenou branku nevidělo. Domácí tým měl více ze hry, ale své šance na otevření skóre nedokázal proměnit. Hosté se v prvním poločase do vážnějšího ohrožení branky nedostali. Jelikož si hosté šanci ani nevypracovali a domácí tým se svými šancemi naložil špatně, tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Městec vytěžil z minima maximum

Do vedení v utkání se dostali hosté v 52'. Městec chytře rozehrál standartní situaci a z branky se mohl radovat Vondrka 0:1! V 64' přišlo nedorozumění v obraně domácí Ostré, které dokázal potrestat Tošovský a dal klid na kopačky svému týmu 0:2! Ostrá v tomto utkání špatně řešila finální fázi a nezmohla se na vstřelení branky. Všechny body tak putují do Městce.



Ohlasy k zápasu


Sportovní sdružení Ostrá
Josef Pavliš (trenér): Odehráli jsme smolný zápas. Neproměnili jsme spoustu příležitostí a naopak jsme inkasovali. Na kdyby se nehraje a na smůlu se také vymlouvat nemůžeme. Volba řešení ve finální fázi u nás prostě nebyla dobrá. Pokud chceme bodovat, tak nesmíme dělat takové chyby.

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): To co jsem musel tento týden řešit za omluvenky, to bych nepřál ani největšímu nepříteli! Některé byly zdravotní, některé osobní, některé trapné. Chybělo nám 10 hráčů A týmu. Strašně chválím kluky a děkuji za to jak to odpracovali! Ostrá je nepříjemný mančaft, ale my jsme to nějak uflákali. Na šance Ostrá vyhrála, ale fotbal se hraje na góly. Dnes jsme z minima vytěžili maximum a proto můžu v klidu číst pondělní tisk.



Sestavy


Sportovní sdružení Ostrá
R. Procházka [-] - D. Kukla [-] , L. Dozorec [-] (64. D. Micka [-] ) , J. Wolf [-] (80. T. Hradecký [-] ) , Š. Koblasa [-] , M. Chramosta [-] (80. J. Kiselovič [-] ) , M. Hradecký [-] (61. D. Zápotocký [-] ) , T. Bíma [-] , J. Novák [-] , R. Sedlák [-] (68. T. Le [-] ) , J. Štejnar [-]

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - T. Vobořil [-] , J. Šorm [-] (81. M. Jokl [-] ) , P. Havránek [-] , J. Sochor [-] (88. V. Rygl [-] ) , J. Tošovský [-] (72. T. Novák [-] ) , Z. Hradečný [-] , L. Borecký [-] , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] , R. Tyl [-]

ŽK: 55. J. Wolf - 67. J. Šorm .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KURKA Miloš - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 5. 2023 11:55
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=tomasvoboril.cz&set=a.567529405368077

foto

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem ke zlepšující se formě Městce to vidím na jednoznačné vítězství hostů. 0:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů