Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 17:00

20.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev si přijela do Plaňan pro první jarní výhru


Branky


14

Fotbalisté Jíkve dokázali zvítězit na hřišti Plaňan. Utkání nabídlo spoustu zajímavých okamžiků. I přes celkem vyrovnaný průběh dali zkušení hráči Jíkve Plaňanským lekci z produktivity.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku odpovězeno brankou

Už ve 3' utekl po levé straně Plaňanský Nedvědil, dostal míč před bránu, ale Hanzálek mířil nad. V 6' byla k vidění znovu spolupráce Nedvědil - Hanzálek, ale ani tentokrát druhý jmenovaný branku netrefil. V 10' už se ukázali i hosté, když se z úhlu řítil na brankáře Balcar, ale Arnold ho dokázal vychytat. Ve 12' předvedl pěknou akci znovu Nedvědil, který vyslal Motrunicha, ale ten ztroskotal na hostujícím brankáři Blažkovi. Přišlo na řadu pravidlo nedáš = dostaneš. Ve 14' dal krásný balón za obranu Jíkevský Balcar na Pařízka, který míč netrefil ideálně, ale dokázal doskákat za záda Arnolda 0:1! Hostům radost příliš dlouho nevydržela. V 15' poslal Motrunich přihrávku na Rývu, který se nemýlil 1:1! Ve 21' utekl domácím znovu Balcar. Naštěstí pro domácí mířil vedle Arnoldovi branky. Ve 26' se objevil před domácím brankářem opět Balcar. Střela byla tečovaná a z následného rohu hlavičkoval vedle Pikous. Ve 29' zahrála Jíkev signál z volného přímého kopu. Klimpla dokázal Arnold vychytat a míč se odrazil tak dobře, že domácí mohli jít do brejku. Místo brejku přišla ztráta domácích a Pařízek z hranice velkého vápna krásně přehodil Arnolda 1:2! Hosté mohli vedení navýšit ještě před odchodem do kabin. Nejprve ve 40' úplně osamocený Klimpl hlavičkoval vedle a tentýž hráč uzavřel první poločas ve 45' slabou hlavičkou, která v brance skončit nemohla.

Pojistka pro Jíkev

Druhý poločas začal z ostra. Hned ve 46' se dostal do šance domácí Rýva. Jeho střelu brankář Blažek vyrazil na roh. Domácí roh rozehráli a centrovaný míč Žemby nadělal Blažkovi problémy, ale zvládnul ho vyrazit na další roh. Tento roh zvládla Jíkev odvrátit tak dobře, že se Fichtner hnal od půlící čáry sám na bránu. Fichtner obešel brankáře Arnolda a do prázdné brány s přehledem přidal pojistku pro Jíkev 1:3! V dalších minutách se hrálo bez šancí, hra byla přerušována fauly a příliš krásy nenabídla. V 68' přišla šance pro domácí, ale Nedvědila vychytal znovu fantastický Blažek. V 70' se objevil úplně sám před brankářem domácí Freund, ale zachoval se zbrkle a míč poslal vedle. V 79' pálil z velké dálky hostující Pikous, ale jeho pokus letěl vysoko nad. V závěrečných minutách už si dokázali zkušení hosté výsledek pohlídat a odvážejí si z Plaňan 3 body za výhru 1:3!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Šafránek (trenér): Vyhrál zkušenější tým. Bylo vidět, že hráči Jíkve hráli vyšší soutěže a to rozhodlo. My když jsme se dostali do šance, tak jsme je nedokázali proměnit. Nechali jsme soupeři prostor, kterého dokázal využít. My takové zkušenosti nemáme a když takovému soupeři nebudeme hrát do těla, tak to potom máme těžké.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): Nebyl to pohledný fotbal. My jsme získali první tři body a jsme za ně samozřejmě rádi, ale o hezkém fotbalu mám úplně jiné představy. Terén nebyl úplně optimální, ale podařilo se nám dát tři góly z těch několika šancí které jsme měli a jsme za to rádi.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
V. Arnold [-] - P. Málek [-] (56. T. Freund [-] ) , K. Hanzálek [-] (56. M. Čech [-] ) , J. Nedvědil [-] , A. Motrunich [-] , D. Žemba [-] , D. Konůpek [-] , K. Rýva [-] , Y. Nevdashov [-] , V. Dittrich [-] (65. F. Trnka [-] ) , O. Shpuryk [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - J. Tomášek [-] , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , R. Šittich [-] (46. E. Zejmon [-] ) , P. Pařízek [-] (78. T. Miko [-] ) , M. Náhlovský [-] , J. Balcar [-] (63. M. Másílko [-] ) , J. Schubert [-] , Y. Kyrlyk [-] , M. Pikous [-]

ŽK: 45. A. Motrunich - 34. R. Šittich , 65. T. Fichtner , 89. M. Klimpl .
Počet diváků: 151. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - GARAJA Miroslav, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Blažek
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že konečně vyhrajeme. Záleží, jak budou kluci zdraví a jestli budem proměňovat šance.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů