0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč si přijel do Milovic pro tři body


Branky


9

Utkání mezi Zelenčem a Milovicemi příliš fotbalové krásy nenabídnul. Zeleneč dokázal vstřelit tři branky a k tomu udržet čisté konto. Domácí Milovice musejí do bojů o záchranu sbírat body jinde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka do šatny pro hosty

Hned ve 2' utkání mohli skórovat domácí. Zahraný signál po rohovém kopu zakončoval L. Müller, ale orazítkoval bránícího protihráče a Zeleneč mohl jít do brejku. S brejkem ovšem hosté nenaložily dobře a k zakončení se nedostaly. V 11' z rohu velkého vápna krásně zakončoval hostující Hajný, ale Kopecký míč vyrazil na roh. Ve 13' se do šance dostal Milovický Zedníček, ale vyběhnutého brankáře Zelenče překonat nedokázal. Ve 22' měl 100% příležitost hostující Hajný, když se objevil sám před brankářem Kopeckým po chybě O. Drahoráda, ale překonat Kopeckého znovu nedokázal. Ve 24' střílel v dobré pozici domácí L. Müller, ale jeho střela trefila pouze bránícího hráče. Ve 43' se dočkaly hosté. Po autovém vhazování přišel na řadu přízemní centr do vápna, který Hajný pustil za sebe a  Jindra se do odkryté branky nemýlil 0:1!

Hned po hvizdu se prosadily znovu hosté

Rozhodčí Pomykáček zahájil druhý poločas a hosté okamžitě potáhly míč, rozehrály ho do pravé strany a následný centr Štádlera uklidil do sítě Ešner 0:2! V 51' hráči Zelenče dokázali dát pojistku, kdy dostal Štádler přihrávku do středu hřiště, krásně se uvolnil a zvýšil na 0:3! V 62' se mohli prosadit Milovice, ale po rohovém kopu ani na dvakrát nedokázali prostřelit brankáře Natale. V 82' vyběhnul daleko z brány domácí brankář Kopecký a hosté mohli skórovat do odkryté branky, ale s touto situací naložili špatně a branka z toho nebyla. V 88' ještě předvedl krásnou akci domácí Lukáš, ale v závěru už mu asi chyběly síly a mířil nepřesně. Rozhodčí utkání ukončil a radovat se mohl tým hostující Zelenče, který si z Milovic odvezl všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Dnes to byl zápas jednoho týmu, který si přišel zahrát fotbal a druhého, který přijel bojovat o záchranu a podle toho to tak i vypadalo. Soupeř byl důraznější, bojovnější a chtěl dneska vyhrát víc než my. Nám se skoro nic nedařilo. Špatná mezihra, dostupování, málo agresivity, všude jsme byli pozdě. První branku dostaneme do šatny, druhou hned po několika sekundách druhého poločasu. To se potom hraje špatně. Dneska to zkrátka nebyl náš den a musíme to hodit za hlavu.

SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): O výsledku dnešního zápasu rozhodl myslím konec prvního poločasu a začátek druhého poločasu, kdy se nám podařilo ve 43 a 47 minutě vstřelit dva góly. Následně jsme korunovali výsledek v 53 minutě. Troufnu si říct, že jsme následně domácí již k ničemu zásadnímu nepustili a výsledek zápasu jsme si pohlídali. Ještě jsme z brejků mohli nějaký gól přidat. Musím pochválit dnes kluky za maximální nasazení a za obětavost. Dnes jsme do toho dali fotbalové srdíčko! A maximum dnes odvedli kluci, kteří ještě nastupují za dorost! Byl to týmový výkon a vítězství.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Drahorád [-] (66. D. Rett [-] ) , J. Krátký [-] (66. P. Müller [-] ) , L. Müller [-] , P. Klička [-] (58. J. Štěpánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] (76. J. Šimek [-] ) , J. Lukáš [-] , O. Drahorád [-] , J. Zedníček [-]

SK Zeleneč
D. Natale [-] - M. Hajný [-] (57. L. Novák [-] ) , J. Jindra [-] , M. Skuček [-] , D. Capek [-] , J. Janoušek [-] , A. Štádler [-] (70. D. Moudrý [-] ) , J. Ešner [-] (52. T. Luhan [-] ) , F. Larva [-] (65. J. Kočevár [-] ) , L. Havierník [-] , J. Javůrek [-]

ŽK: 58. J. Lukáš , 92. J. Krátký - 49. F. Larva , 69. L. Havierník , 91. D. Moudrý .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: POMYKÁČEK Roman - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Milovice vyhrají. Hrají o udržení v soutěži, tak doma musí urvat body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza