1:1
(1:1)
30. T. Nýč
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

18.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj ze spodu tabulky připomínal spíše válku


Branky


9

Souboj z dolních pater tabulky příliš fotbalové krásy nenabídnul. Těžký terén bránil kombinaci a tak diváci mohli vidět utkání plné osobních soubojů

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla dvě branky

Hned od úvodních minut bylo znát, že utkání bude velice bojovné a příliš fotbalové krásy nenabídne. Mohl za to těžký terén a také fakt, že oba dva týmy si uvědomovali důležitost získaných bodů. V 7' zahrával Městec rohový kop a zahraný signál po kterém pálil Vondrka skončil vysoko nad brankou domácích. V 15' ohrozili branku domácích znovu hráči z Městce, kdy se po centru z pravé strany objevil v dobré pozici Nýč, ale mířil nad. Milovicím se podařilo otevřít skóre utkání v 18', kdy se po ztrátě Vondrky na hranici velkého vápna a krásné přihrávce Drahoráda dokázal prosadit J.Krátký 1:0! Ve 29' dokázal hostující Šmidrkal krásně vyslat Nýče, ten se uvolnil přes bránícího hráče a s přehledem vyrovnal na 1:1!

Souboje, souboje a zase souboje

Z kraje druhého poločasu domácí brankář Kopecký zvolil dlouhý nákop, který si našel Müller, ale nedokázal zakončit. Další minuty nepřinesly nic zajímavého. Hra byla velmi neurovnaná z obou stran. Hrálo se bez šancí a míč létal spíše vzduchem, takže bylo k vidění obrovské množství osobních soubojů a také tvrdých zákroků. Za zmínku stojí volný přímý kop pro Městec v 76', kdy si míč těsně za velkým vápnem vzal na starost Vobořil a jeho střela skončila jen těsně vedle Kopeckého brány. Domácí se přeci jen dočkali, ale jejich radost v 79' byla předčasná, protože Zedníček byl v době přihrávky nachytán v ofsajdu. Závěr utkání už nic zajímavého nenabídnul a tak se museli oba dva týmy spokojit s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


AFK Milovice
Sergej Vlačiha (trenér): Věděli jsme, že Městec posílil a měli jsme ze soupeře respekt. Celý zápas byl hodně bojovný na obě strany a na těžkém terénu. My jsme se dostali do vedení, ale soupeř celkem rychle a z našeho pohledu bohužel naprosto zbytečně vyrovnal. Druhý poločas jsme byli lehce nebezpečnější než soupeř, bohužel bez gólového efektu. Až na dvě vstřelené branky, které ale byly z ofsajdu. Bod asi bereme!

Městec Králové
Jan Šmidrkal (trenér): Nemám slov! Je mi smutno z rozhodnutí hrát zápas při takovém počasí a na takovém terénu. Pokud má být hrán na takové úrovni fotbal, tak nevím. Nemohlo se to líbit ani jednomu týmu a jestli byl na stadionu nějaký divák, kterému se zápas v takovém počasí a na takovém oraništi líbil, ať mi napíše, pozvu ho na pivo! Zápas plný bojovnosti, vyhecovaných momentů, které mnohdy neměli s fotbalem nic společného. Hra se odvíjela pouze v soubojích a náznaky kombinace končily u klouzajících hráčů nebo u jiné nepřesnosti, kterou zavil plac! Pokud se budeme bavit o tom co se dělo na hřišti pozitivního, je to na 10 vteřin. Branka domácích a branka hostí. Doufám, že se počasí umoudří a už to bude mít trochu fotbalové parametry. Klukům děkuji za bojovnost a přístup! Soupeři děkuji za to, že se neuchýlil k brutálním zákrokům a nějak se to odehrálo. Chtěl bych popřát celému Milovickému týmu, ať se jim brzy dá dohromady hřiště a ať se jim daří. Jinak jsem z toho velmi smutný.



Sestavy


AFK Milovice
A. Kopecký [-] - J. Drahorád [-] (76. D. Rett [-] ) , J. Krátký [-] , L. Müller [-] , P. Klička [-] (94. J. Štěpánek [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , M. Dlouhý [-] , J. Lukáš [-] , O. Drahorád [-] , P. Müller [-] (46. J. Zedníček [-] )

Městec Králové
V. Ihnatyshyn [-] - J. Šorm [-] (65. P. Šoufek [-] ) , O. Janouch [-] , M. Jizba [-] (78. M. Novák [-] ) , T. Vobořil [-] , T. Nýč [-] (61. J. Tošovský [-] ) , L. Borecký [-] , V. Střelec [-] , M. Vondrka [-] , J. Šmidrkal [-] (56. A. Němec [-] ) , R. Tyl [-]

ŽK: 43. P. Müller , 50. L. Müller , 73. J. Beneš - 35. J. Šmidrkal , 65. M. Vondrka , 80. J. Tošovský , 85. R. Tyl , 87. A. Němec .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: Mareš Bohumil - PAGÁČ Tomáš, ŠTEBERL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Vobořil
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že vyhrajeme a uděláme nějakou šňůru, abychom stoupali tabulkou nahoru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích