Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 17:00

29.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenská rezerva po téměř měsíci bodovala, B-tým Slaného sestřelil hattrickem Jančí


Branky


31. Z. Volek (p.) , 49. L. Danda - 8. S. Chvojka , 38. F. Jančí , 61. F. Jančí , 69. T. Fedorišin , 87. F. Jančí
8

Rezerva Kladna bodovala naposledy 5. května, když zvítězila 3:2 na půdě Klecan. Poté přišly tři prohry. Navázat na přetrženou šňůru výher chtěli kladenští v derby proti slánskému B-týmu, a i díky hattricku Filipa Jančího se jim to povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance domácích, penalta a vedení hostů

První poločas byl poměrně vyrovnaný, na gólové příležitosti ale jednoznačně zvítězili domácí.

 

Sám na brankáře Vokouna unikal jednou Marek a dvakrát Volek, oba borce ale pokaždé zradilo nepřesné zakončení.

 

Zato kladenští byli přesní, důkazem čehož byla vedoucí branka už v 8. minutě. Po přihrávce Daníčka se trefil Simon Chvojka.

 

Domácím se přeci jen jeden ze samostatných nájezdů vydařil. Po půlhodině hry unikal sám na Vokouna Lukáš Herčík, kterého hostující brankář fauloval. K nařízené penaltě se postavil Zdeněk Volek a přesným zakončením vyrovnal na 1:1.

 

Nerozhodný stav ale netrval dlouho. Ve 38. minutě využil své rychlosti Filip Jančí, který se dostal do dobré pozice a tvrdou přízemní střelou k tyči vrátil Kladnu vedení. Pro hostujícího útočníka to tak byla první jarní branka.

 

Stav 2:1 pro hosty vydržel až do hvizdu, který ukončil první půli.

Brzké vyrovnání na body nestačilo

Domácí do druhého dějství vstoupili dobře, jelikož se jim po necelých pěti minutách podařilo znovu vyrovnat. Po nedůrazné hře Čapka se trefil Lukáš Danda.

 

Postupem času začali domácí fyzicky odpadávat a hosté se v 61. minutě dostali znovu do vedení. Svou druhou branku v zápase zaznamenal Filip Jančí.

 

V 69. minutě vedli kladenští už 4:2. Hezkým obstřelem se prosadil Tung Fedorišin.

 

Ve zbývajících minutách si už hosté hlídali vedení a chvíli před koncem přidali pátou branku. Po přihrávce Blažka zkompletoval hattrick Filip Jančí.

 

Kladenská rezerva tak zvítězila na půdě slánského B-týmu 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: V první půli skvělý vyrovnaný zápas, kdy jsme mi neproměnili asi čtyři vyložené šance. Kladno nás ve dvou šancí vykombinovalo ve vápně. Ve druhé půli jsme ještě stačili vyrovnat na 2:2, pak už jsme ale fyzicky odpadli. Soupeř nás poté přehrál a asi zaslouženě vyhrál. Kdybychom v první půli proměnili ty příležitosti, asi by to bylo zajímavější.

SK Kladno B
Tomáš Abrham: Bylo vidět, že jsme to potřebovali trošku nabudit. Celé mužstvo makalo a předvedlo velice dobrý týmový výkon, ke kterému se přidali jednotlivci. Zejména Filip Jančí a Simon Chvojka, kteří dali jako útočníci dohromady čtyři góly. To, co nám tedy chybělo v posledních zápasech, se tentokrtá povedlo. To znamená hra směrem dopředu a proměňování šancí.



Sestavy


SK Slaný B
P. Junek [-] - L. Herčík [-] , M. Marek [-] (71. J. Peška [-] ) , Z. Volek [-] , L. Danda [-] , M. Baláž [-] , M. Zelenka [-] , L. Hrobník [-] , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , D. Panocha [-] (32. P. Čablík [-] )

SK Kladno B
M. Vokoun [-] - T. Čapek [-] (58. J. Janda [-] ) , A. Klvaň [-] , S. Chvojka [-] , L. Pospíšil [-] , T. Fedorišin [-] , M. Blažek [-] , F. Jančí [-] , M. Veiner [-] , T. Daníček [-] , O. Noll [-]

ŽK: 43. L. Hrobník .
Hráči zápasu: F. Jančí .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Svoboda Richard - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Jiří Bican
Tip experta: výhra domácích

Slaný doma proti Kladnu zabojuje a myslím si, že zápas vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích