Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 10:15

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Obrat i dvě červené karty, Kralupy po skvělé druhé půli berou proti Kosoři tři body


Branky


7

Kralupy v minulém kole schytaly debakl na půdě Chlumce, a proti Kosoři tak chtěly nezdar z minulého víkendu napravit. Po úvodních čtyřiceti minutách to vypadalo na další blamáž, domácí však ve druhé půli předvedli fantastický obrat a ve finále se radovali z vítězství 4:3!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly hostů a snížení do kabin

Vstup do utkání měli daleko lepší hosté z Kosoře, kteří se již v 6. minutě radovali z vedení. Na průnikovou přihrávku vzduchem si naběhl Mikuláš Bícha a tváří v tvář Šídlovi nezaváhal.

 

V 11. minutě předvedl pěknou individuální akci domácí Houžvička, který se dostal až do vápna a zakončil. Jeho střela však byla zblokována a následná dorážka Maříka rovněž.

 

Ve 14. minutě vyrobil obrovskou chybu domácí Junek, který vyslal sám na vlastního gólmana Bíchu. Ten ještě předložil balón Slunéčkovi, který do prázdné branky zvýšil na 2:0.

 

Ve 25. minutě vyslal Mikuláše Bíchu Křemen, lob kosořského útočníka ale lapil pohotový Šídlo.

 

Kralupští poté několik minut obléhali branku soupeře a ve 31. minutě poslal balón do vápna Kabyl. Tam si ho našel Krejza, který ale zblízka trefil pouze gólmana. Z následného rohového kopu přišel závar před kosořskou brankou, který ale snižující gól nepřinesl.

 

Vzápětí přišel brejk hostů, který zakončil Slunéčko střelou do připraveného Šídla.

 

Ve 37. minutě předvedl fantastickou individuální akci Křemen, jenž si obešel několik obránců soupeře a poté přesným zakončením zvýšil na 3:0.

 

Ve 43. minutě střílel na zadní tyč z úhlu kosořský Zdeněk Sláma, branku ale těsně minul.

 

Když už se zdálo, že se do kabin půjde za stavu 3:0 pro hosty, Kralupy zahrávaly ještě jednu standardní situaci. Centr Kulhavého propadl mezi všemi spoluhráči i protihráči a na zadní tyči zapadl do sítě.

 

Rozhodčí následně odpískal konec úvodního dějství, a Kralupy tak na poslední chvíli upravily poločasové skóre na 1:3.

Modrobílý comeback a dvě červené karty

Domácí vstoupili do druhé půle tak, jak skončili tu první, a to přímým kopem ze strany v podání Kulhavého. Kralupský šikula tentokrát zvolil zakončení, které vyrazil brankář Müller. Následná dorážka Krejzy skončila rohovým kopem.

 

Vzápětí zakončoval Krejza znovu, a to hlavou. Bohužel pro domácí těsně nad.

 

O chvíli později střílel na druhé straně Slunéčko, ale vedle.

 

V 55. minutě se kralupští dostali svému soupeři na dostřel jediné branky. Po rohu a následné skrumáži ve vápně se zblízka prosadil obránce Jiří Kabyl.

 

V 64. minutě přišla další komplikace pro hostující družinu. Druhou žlutou kartu, a tím pádem červenou, obdržel po faulu hostující Mikuláš Bícha.

 

69. minuta přinesla tvrdou střelu domácího Junka, kterou brankář vyrazil na roh. Po rohovém kopu přišel další roh, z něhož hlavou vyrovnal na 3:3 Luboš Krejza.

 

V 83. minutě dokonali domácí obrat. Po centru Houžvičky se hlavou prosadil Stanislav Mařík.

 

O tři minuty později bylo pro hosty ještě hůř. Martin Šácha protestoval proti faulu na Kliera a za svá ostrá slova směrem k rozhodčímu viděl červenou kartu. Kosoř tak šla do devíti.

 

Přeci jen ale měli hosté v závěru šanci na vyrovnání. Sám na branku unikal z úhlu po přihrávce Křemena Jakub Slunéčko, Šídlo mu ale jeho tvrdou střelu vyrazil na roh. Z něho poté přišel nepovedený centr.

 

Utkání uzavřela Maříkova střela zpoza vápna, která skončila nad brankou Kosoře.

 

Kralupy tak po skvělé druhé půli porazily Kosoř 4:3.



Ohlasy k zápasu


FK Kralupy 1901
Richard Kinter: První poločas jsme tahali za jasně kratší konec a za stavu 0:3 to s námi vypadalo zle nedobře. Kontaktní gól v závěru poločasu nás však povzbudil a ve druhé půli jsme výkon zlepšili a byli lepším týmem. Konečný výsledek bereme všema deseti.




Sestavy


FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - L. Krejza [-] (88. O. Koníček [-] ) , R. Culek [-] (46. O. Čejka [-] ) , M. Glogas [-] (46. V. Pakandl [-] ) , P. Junek [-] (73. D. Klier [-] ) , S. Mařík [-] , D. Hemr [-] , M. Houžvička [-] , J. Kulhavý [-] , J. Kabyl [-] , J. Víteček [-]


ŽK: 57. M. Houžvička , 89. O. Koníček - 28. P. Růžička , 42. M. Bícha , 44. Č. Pekárek , 60. J. Slunéčko , 77. Z. Sláma , 77. P. Nehoda . ČK: 64. M. Bícha , 86. M. Šácha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Orálek Kamil - PETÝREK Václav, CHYLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Křiváček
Tip experta: výhra hostů

Kosoř v minulém vzájemném zápase zvítězila 4:0.

Tip: výhra domácích