Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava nadělila oslabenému Bakovu nepopulárního "bůra"


0

Ve velmi omlazené a úzké sestavě přijela rezerva Bakova do Doubravy, která se řadí mezi jednoho z žhavých  favoritů na postup do okresního přeboru. Důvodem omezené sestavy byl i fakt, že ve stejný čas hrálo Bakovské áčko zápas v Byšicích, proto nemohl žádný z hráčů vypomoci rezervě. Za hosty dokonce naskočil na poslední pětiminutovku náhradní brankář Knížek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bakov odolával ofenzivě domácích přes půl hodiny

Hned od úvodní hvizdu byl jasně znát rozdíl ve kvalitě obou celků. Domácí s chutí útočili, ale naráželi na obranu hostí, kteří i přes impovizovanou sestavu chtěli uspět. Defenziva Bakova v čele s brankářem Lehkým odolávala až do 37. minuty, kdy se poprvé v zápase prosadil domácí šutér Šelemberk. Jakoby na tohle domácí čekali a od té doby už bylo pouze otázkou času, jakým výsledkem utkání skončí. Nicméně Bakovským se podařilo do konce poločasu udržet výsledek 0:1 a to jim do druhého poločasu pořád dávalo naději na bodový zisk.

Doubravský brankostroj se rozjel po hodině hry.

Jak skončil první poločas - začal druhý. Na obranu Bakova se valil jeden útok za druhým a hosté se k ohrožení domácí branky dostávali pouze sporadicky. Do 60. minuty ještě hosté odolávali, ale poté se spustil spustil Doubravský brankostroj, kdy za dvacet minut domácí nasázeli 4 branky. Nejprve se prosadil podruhé v zápase Šelemberk, který tak zažil dvougólovou premiéru v nové sezoně. Sedm minut po něm se prosadil Nedošetko, ale jeden gól mu byl málo. Proto za dalších deset minut přidal další. Hřebíček do rakve zasadil hostům domácí Koťátko a hosté si tedy z doubravského pažitu odvezli nepopulárního bůra. Nepovedený vstup do sezony budou chtít odčinit v příštím zápase, kdy zavítají na hřiště Kláštera. Rozjetá Doubrava cestuje do Kosmonos, kde se střetne s místním "B" týmem. 



Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou B
Jan Resl (Bakov nad Jizerou): Přijeli jsme do Doubravy v hodně omlazené sestavě a proti kvalitnímu domácímu týmu bylo po prvním gólu jen otázkou času, jak velkým rozdílem skóre skončí.



Sestavy


SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - D. Šimíček [-] , J. Šelemberk [-] (62. S. Šimek [-] ) , M. Pálka [-] , L. Odcházel [-] (70. M. Vít [-] ) , J. Nedošetko [-] , M. Mikschl [-] (77. M. Vedral [-] ) , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , J. Halfar [-] , J. Bárta [-]

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - T. Dlask [-] , P. Svatuška [-] , J. Resl [-] , J. Šavrda [-] - M. Beránek [-] , T. Formáček [-] (67. M. Šulc [-] ) , J. Resl [-] (86. J. Knížek [-] ) , J. Nagy [-] , O. Frélich [-] - J. Koudelka [-] (76. D. Prošek [-] ) -

ŽK: 35. J. Nedošetko , 63. J. Bárta - 39. J. Šavrda , 82. L. Lehký .
Místo: Doubrava. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šebela Jiří - KOBOSIL Ondřej (N), ČONKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.