1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrací se Spartak do hry? Horky kvůli prohře klesají na poslední příčku


Branky


6

S týmem Spartak Příbram to v poslední době nevypadalo vůbec dobře. Skóre 2:13 z posledních čtyř utkání hovoří za své. Po neúspěchu přichází výhra, která by mohla Příbramské znovu nastartovat. Na druhé straně FC Horky na tom taky nejsou nijak obzvlášť slavně. Z jarní části dokázaly získat pouze bod a po poslední porážce právě se Spartakem klesají na poslední příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném utkání mezi týmy Spartak Příbram a FC Horky, které se bohužel muselo hrát na umělé trávě kvůli nepříznivému terénu se odehrála poměrně málo zajímavá fotbalová podívaná. V prvním poločase se hrál spíše fotbal nahoru dolu, který bohužel nepřinesl žádné vyložené šance ani jednomu z týmů.

 

Vše důležité bylo k vidění až ve druhé poločase

 

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči agresivněji, pomohlo tomu včasné prostřídání trenéra Páníka. Až do 74. minuty se však na hřišti nic důležitého nedělo. Poté nastala jedna klíčová akce, která rozhodla o výsledku zápasu. Prokeš poslal krásný balón do lajny Drašnarovi, který ještě lepším centrem přesně našel Kadlece a ten výstavně proměnil.

 

Tento jediný moment byl nakonec rozhodující pro výsledek zápasu, protože žádné jiné šance už se v průběhu utkání nekonaly. Domácí tým se nakonec radoval z vítězství 1:0.

 

Zápas byl pro fanoušky asi trochu zklamáním, ale doufejme, že v příštích zápasech se hráči budou moci prezentovat s větším množstvím šancí a gólů.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Jan Páník: Zápas dvou týmů o sestup. Nejednalo se o úplně koukatelné utkání a navíc bylo odehrané na umělé trávě, což nám také moc nevyhovuje. Zápas byl o jednom gólu, který se podařil vstřelit nám a za to jsme rádi.




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - T. Machek [-] (63. T. Prokeš [-] ) , J. Voříšek [-] (54. D. Drašnar [-] ) , D. Sirůček [-] , T. Jeník [-] (39. T. Spousta [-] ) , D. Hančár [-] , V. Kadlec [-] (83. O. Chýla [-] ) , K. Češka [-] , V. Vochoska [-] , F. Berka [-] (54. J. Pavlišta [-] ) , J. Šmejkal [-]

FC Horky nad Jizerou
L. Jíra [-] - J. Foungala [-] , D. Kaiser [-] (70. D. Černý [-] ) , O. Macek [-] , A. Ngantsie [-] (46. M. Eichler [-] ) , O. Šimek [-] (70. M. Novotný [-] ) , D. Pergl [-] , A. Milner [-] , D. Váňa [-] (83. R. Eremiáš [-] ) , D. Machů [-] , H. Prokeš [-]

ŽK: 86. O. Chýla - 29. D. Váňa , 77. M. Eichler . ČK: 89. O. Chýla - 80. M. Eichler .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sandev Patrik - SVOBODA Richard, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Štěpán Kárník
Tip experta: výhra domácích

Pro domácí je to teď anebo nikdy, je čas vyhrát a nenechat si soupeře odskočit. Věřím, že se jim to podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích