3:1
(1:1)
34. M. Štika (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 18:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Průhonice se díky vítězství odlepily z posledního místa tabulky, Beroun na jaře zatím bez výhry


Branky


43. Z. Jemelík , 75. M. Bureš , 78. D. Obermajer - 34. M. Štika (vl.)
6

Chvíli to vypadalo, že si oba týmy ze zápasu odnesou bod. Nakonec rozhodly dva za sebou jdoucí rohy, které domácím v závěru utkání zajistily cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas, který se musel z důvodu pozdního hraní odehrát na umělé trávě za umělého osvětlení nabídl zajímavé akce, nasazení, ale také hodně nepřesností.

 

Do zápasu vstoupili lépe hosté, když se trefili ve 34. minutě ze standardní situace. Podíl viny na tom ale má i domácí brankář Štika, který přímý kop podcenil a vlastnoručně si doklepl míč do vlastní branky.

 

O necelých deset minut později už bylo skóre zápasu znovu vyrovnané. Po dobře kopnutém rohovém kopu se hlavou prosadil Jemelík a domácí poprvé slavili.

 

Do kabin se tedy šlo za stavu 1:1.

Do druhé půle vstoupili znovu lépe hosté. Vytvořili si tlak, na který neuměli fotbalisté Průhonic reagovat. Bohužel pro hostující tým, ani z této vydařené patnáctiminutovky nebyli schopni vytěžit branku. 

 

Domácí se z nepříjemného začátku dostali do hry povedeným brejkem, kdy se do úniku dostal domácí útočník, mířil však mimo. 

 

Od té doby převzaly Průhonice iniciativu a na hřišti byly lepším týmem. V 75. minutě si po skvěle kopnutém rohovém kopu našel balón domácí Bureš a nedal brankáři šanci. Průhonice otočily stav utkání a aby toho nebylo málo, o další tři minuty později si na přední tyči znovu po rohovém kopu našel míč tentokrát Obermajer a zvýšil na 3:1.

To byl pro Beroun hřebík do rakve, jelikož na dvougólovou ztrátu už nebyl schopný zareagovat. Větší šanci už nám tento zápas nepřinesl a Beroun po dvou rychle inkasovaných brankách prohrál jinak vyrovnané utkání. Na druhé straně Průhonice slaví cenné vítězství, díky kterému se dostávají z posledního místa tabulky.



Ohlasy k zápasu


Spartak Průhonice
Rudolf Kahle: Soupeř byl velmi bojovný a nebezpečný zejména ve standardních situacích, jinak mi nepřišlo, že by měl nějak více ze hry než my. My jsme dominovali hlavně ze standardních situací, to byla v tomto zápase naše hlavní síla. Každopádně jsme rádi za tři body a myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Teď jedeme dvakrát ven, což pro nás bude hodně důležité.

Český Lev - Union Beroun
Michal Červenka: Zápas jsme nezvládli především v pokutových územích, tam byli domácí jednoznačně lepší. Dostali jsme všechny góly hlavou z rohových kopu, a to je trestuhodné, to se proste stát nemůže. Do vedení jsme se sice dostali jako první, ale to bylo tak všechno. Domácí zvítězili zaslouženě, nebyli jsme kvalitní v pokutových územích.



Sestavy


Spartak Průhonice
M. Štika [-] - M. Bureš [-] , M. Medek [-] , D. Hudec [-] , D. Obermajer [-] , T. Šusta [-] (69. R. Procházka [-] ) , J. Štěpnička [-] , J. Ondroušek [-] , A. Douda [-] (85. P. Kotýnek [-] ) , Z. Jemelík [-] , J. Vosátka [-] (69. K. Dombi [-] )

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - D. Lacina [-] , I. Tapasov [-] , P. Pipiška [-] (84. F. Štefan [-] ) , M. Horel [-] , J. Krůta [-] , J. Šikanedr [-] (79. M. Toure [-] ) , D. Poslední [-] , P. Vopěnka [-] , J. Počta [-] , I. Novosad [-]

ŽK: 46. J. Počta .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Asník Daniel - SANDEV Patrik, HÁJEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra domácích

Průhonice zamíchají situaci na chvostu tabulky, jelikož na domácím hřišti porazí Beroun.

Tip: výhra domácích