M. Krůta 37.
M. Větrovec 78. (vl.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlčany dvakrát doháněly jednogólovou ztrátu, Doksy jsou s bodem spokojené


Branky


37. M. Krůta , 78. M. Větrovec (vl.) - 26. A. Nesládek , 67. J. Galbavý
6

Doksy dvakrát vedly, ale bohužel pro ně také dvakrát inkasovaly. Dle slov obou trenérů je rozdělení bodů mezi oba týmy férové. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil spíše hostujícímu týmu, který byl mnohem aktivnější a důraznější v osobních soubojích. Doksy byly také prvním týmem, kterému se podařilo vstřelit branku.

 

Běžela 25. minuta, když se balón dostal do křídla k Sekaninovi, který krásně zatáhl a přesným centrem našel hlavu Aleše Nesládka, která se nemýlila. Netrvalo to dlouho a přišel vyrovnávací gól. Tentokrát ale zatáhl po lajně sedlčanský Repetný a poslal ostrý balón, se kterým si ve vápně poradil krůta a vyrovnal stav utkání na 1:1.

 

Víc už nám první poločas nepřinesl, a tak šly oba týmy do kabin za stavu 1:1.

 

 

Do druhé půle vletěli znovu lépe hosté. Bylo vidět, že chtějí urvat vítězství na svou stranu.

 

V 67. minutě se hostům jejich chtíč vyplatila. Odražený balón se dostal nejprve k Chaloupkovi, který krásnou přihrávkou mezi beky našel Galbavého a ten si v poklidu položil brankáře a vsítil krásnou branku. Radost týmu SK Doksy netrvala dlouho, v 78. minutě zahrál sedlčanský Hanuš standardní situaci, zakroutil míč na zadní tyč a ten po několika odrazech skončil v bráně hostí.

 

Oba týmy si v následujícím čase vytvořily ještě pár zajímavých příležitostí, nejednalo se však o žádnou vyloženou šanci. Zajímavé utkání, které přineslo divákům čtyři branko skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Vlastimil Zelenka: Neměli jsme dobrý vstup do zápasu a soupeř toho dost využíval. Původně jsme chtěli hrát rychle po stranách, ale to se nám vůbec nedařilo. Kluci dneska nebyli dobře naladěni. Soupeř hrál aktivněji a byl také bojovnější. Chtěli jsme získat tři body, ale máme jenom jeden. Aspoň lze vidět, jak nám chybí v útoku Sochůrek.

SK Doksy
Martin Škvára: Zápas jsme odehráli lépe než proti Tuchlovicím a z toho mám radost. Hned od začátku jsme byli lepším týmem, než soupeř. Vytvořili jsme si dost zajímavých příležitostí, ale dopadlo to, jak to dopadlo, vezeme si domu bod a budeme se soustředit na středu.



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , V. Plesl [-] (73. V. Schwarz [-] ) - M. Dvořák [-] , J. Kouklík [-] (65. F. Hofman [-] ) , O. Novotný [-] , M. Sirotek [-] , J. Repetný [-] , M. Hanuš [-] - L. Matoušek [-] (46. M. Habart [-] ) -

SK Doksy
Z. Kieryk [-] - A. Nesládek [-] , J. Galbavý [-] , D. Sekanina [-] , D. Čampulka [-] (75. M. Větrovec [-] ) , P. Dlouhý [-] (95. R. Zlata [-] ) , K. Fišer [-] (58. D. Chaloupka [-] ) , V. Prošek [-] (46. J. Kostka [-] ) , R. Neumann [-] , J. Pešička [-] , O. Havelka [-]

ŽK: 33. V. Plesl - 83. O. Havelka , 89. R. Neumann , 92. P. Dlouhý .
Počet diváků: 143. Rozhodčí: PIPEK Šimon - BABÁK Jan, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: remíza

Doksům budu stejně jako Tuchlovicím přát a věřím, že naváží na vítězství 3:0 v úvodním jarním kole a rovněž v Sedlčanech podají slušný výkon a odvezou si do tabulky plusový bod získaný z venkovního hřiště kvalitního soupeře.

Tip: výhra hostů