2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespeky zvládly domácí utkání, trápící se Spartak opět bez bodu


Branky


8

Fotbalisté Nespek si po přechozím neúspěšném utkání spravili chuť a proti Spartaku ukázali, že doma se jim daří. Spartak Příbram nepředvedl vůbec špatný výkon a po dvou předchozích debaklech to vypadá, že se tým postupně vzpamatovává a dostává zpět do starých kolejí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespeky si po předchozí prohře chtěly před domácími fanoušky napravit reputaci, a tak se na tento zápas kvalitně připravily. Papírově slabší Spartak věděl, že pokud bude chtít na venkovním hřišti uspět, bude muset se svým stylem hry rozhodně začít něco dělat.

 

V první půli to byl domácí tým, který gólově udeřil jako první. Všechno to začalo u Martina Turka, který chytře uvolnil Petličku a ten nekompromisně zakončil, 1:0. Před koncem první půle, po téměř identické akci, nastřelil střelec první branky tyč. Těsně před koncem poločasu odpískal sudí Pejša penaltu proti hostujícímu týmu, ovšem domácí Čaloun vysvětlil rozhodčímu, že šlo o mylné rozhodnutí, a tak byla penalta odvolána. V takto vyhroceném zápase opravdu klobouk dolů.

 

Odvolaná penalta byla to poslední, co se v první půli stalo a do kabin se tedy šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Do druhé půle vstoupil lépe domácí tým, který diktoval tempo hry. V průběhu druhé části utkání pokropila stadion silná vrstva deště, což bylo znát hlavně na terénu a kvalitě hry. Z poměrně pěkného technického fotbalu se stala nakopávaná a tvrdá soubojová hra, ve které měli převahu spíše domácí.

 

V 79. minutě byl za své fair play jednání odměněn mladičký Petr Čaloun, který zvýšil a upravil skóre na konečných 2:0.

 

Tým Spartak Příbram byl pro Nespeky důstojným soupeřem a kdyby využil všech svých gólových příležitostí, mohl utkání i zdramatizovat. Bohužel pro hosty je to s aktuální střeleckou formou špatné, co se ale týče mezihry, oproti předchozím utkáním došlo k výraznému zlepšení. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Petr Králíček: Soupeř nehrál vůbec špatně, ale my jsme byli dobře připraveni. Už před utkáním jsme klukům říkali, že to rozhodně nebude jednoduché, a to se taky vyplnilo. Z naší strany byla vidět lehká nervozita, přesto se nám podařilo vstřelit první branku a řekl bych, že od té doby jsme diktovali tempo hry. Příští týden nás čeká další těžké utkání v Poříčanech, na které se musíme dobře připravit.

Spartak Příbram
Jan Páník: Z naší strany solidní výkon, mnohem lepší než minulý týden doma. V první půli jsme měli dvě gólové šance, díky kterým jsme mohli zápas zdramatizovat. Soupeř měl velkou převahu v útočných řadách a dokázal všechny svoje šance využít. Ještě čekáme, až se nám vrátí pár kluků z marodní a pak bychom mohli znovu předvádět fotbal, na který jsme tady na Spartaku všichni zvyklí.



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] (46. T. Nikrmajer [-] ) , J. Petlička [-] , M. Rosenvald [-] (89. R. Vojkůvka [-] ) , M. Skalický [-] (79. A. Konopisky [-] ) , M. Turek [-] (46. T. Máca [-] ) , J. Bredler [-] , P. Čaloun [-] , L. Hronek [-] , J. Melichar [-] , Y. Sniskchuk [-]

Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - M. Dvořáček [-] (23. J. Šmejkal [-] ) , T. Jeník [-] , D. Hančár [-] , V. Kadlec [-] , D. Vošmik [-] (46. T. Spousta [-] ) , J. Pavlišta [-] (69. M. Nekolný [-] ) , V. Vochoska [-] , F. Berka [-] (68. O. Chýla [-] ) , T. Machek [-] (89. M. Špindler [-] ) , D. Sirůček [-]

Počet diváků: 69. Rozhodčí: Pejša Jakub - SANDEV Viktor, PAGÁČ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2023 16:50
Kdyz bude zas chytat golman, jako posledni dva zapasy. Bude to pro Spartak zase ostuda.
25. 3. 2023 16:48
..
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra domácích

Nespeky si budou chtít spravit chuť po porážce v Mnichově Hradišti a se Spartakem si doma, kde jsou velice silní, poradí.

Tip: výhra domácích