D. Machů 86. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:30

19.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mnichovohradiští berou bod, domácí v závěru zachránila penalta


Branky


86. D. Machů (p.) - 82. J. Radačovský
6

Bojovné utkání za těžkých větrných podmínek, tak by se dal shrnout duel mezi týmy FC Horky na Jizerou a Mnichovohradiští SK. Fotbalisté týmu FC Horky odehráli první mistrovské utkání na domácí půdě a dlouho to vypadalo, že si jejich soupeř odveze tři body. Domácí tým nakonec zachránila vyrovnávací penalta, která přišla až v samotném závěru a vynesla jim alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spíše nakopávaná než fotbal. To byla první slova trenéra hostujícího týmu Aleše Kohouta, který těmito slovy ohodnotil dnešní zápas. 

 

První domácí utkání pro tým FC Horky se nevyvíjel úplně podle jejich představ. První poločas sice nabídl pár zajímavých akcí z obou stran, ani jedna však nebyla blízko ke gólu. Kvalita prvního poločasu diváky určitě neohromila, jelikož toho k vidění moc nebylo. 

 

Druhý poločas se vyvíjel v podobném duchu jako ten první. Kvalita hry stoupla, až když se oba trenéři rozhodli zasáhnout do hry střídáním. Hosté byli o něco málo aktivnějším týmem, nejednalo se ale o žádný velký tlak.

 

Nejdůležitější částí zápasu byla poslední desetiminutovka.

 

V 82. minutě si s balónem pohrál Martin Sabol a skvěle předložil Radačovskému, který doklepával do prázdné branky. Radost hostí vydržela jen chvíli, jelikož v 86. minutě přišla individuální chyba v pokutovém území, po které musel být nařízen pokutový kop. Míče se ujal domácí Dominik Machů a s přehledem penaltu proměnil.

 

Další šance už divákům tento zápas nenabídl, a tak si oba týmy po bojovném výkonu připisují bod. 



Ohlasy k zápasu



Mnichovohradišťský SK
Aleš Kohout: V zápase jsme si dokázali vytvořit několik zajímavých příležitostí, bohužel jsme využili jen jednu. Soupeř na tom byl podobně, takže za mě je remíza spravedlivá. Penalta v závěru za mě byla tak padesát na padesát, ale určitě si nemyslím, že by rozhodčí udělal špatné rozhodnutí.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
L. Jíra [-] - J. Foungala [-] , M. Eichler [-] (63. H. Prokeš [-] ) , V. Bukhvak [-] (79. D. Váňa [-] ) , O. Šimek [-] (90. D. Černý [-] ) , D. Pergl [-] , M. Livora [-] (79. R. Eremiáš [-] ) , M. Novotný [-] , A. Milner [-] , D. Machů [-] , O. Macek [-]

Mnichovohradišťský SK
J. Binder [-] - M. Sabol [-] , D. Košek [-] (65. P. Prokorát [-] ) , J. Rakouský [-] (65. J. Radačovský [-] ) , S. Pitloun [-] (65. J. Horák [-] ) , A. Charvát [-] (87. L. Novák [-] ) , J. Mihalík [-] , F. Kořínek [-] , P. Vegricht [-] , J. Zajíček [-] , J. Svoboda [-]

ŽK: 63. O. Macek - 73. P. Prokorát , 86. J. Svoboda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - ŠMEJKAL Jiří, PECHAR Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Vladimír Procházka
Tip experta: výhra hostů

Na vítězství nad Nespeky naváže Mnichovo Hradiště i v Horkách, přestože je nečeká nic snadného.

Tip: výhra hostů