0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nulový, přesto zajímavý zápas předvedly týmy SK Poříčany a TJ Tatran Sedlčany


Branky


7

Po domácím gólostroji se Spartakem v minulém kole odjíždějí nyní hráči Sedlčan domů s nevstřelenou brankou, přesto si odváží cenný bod. Fotbalisté Poříčan ohrožovali soupeřovu branku hlavně ze standardních situací, gól se jim ovšem vsítit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chudý zápas na góly, přesto se ale bylo na co dívat. V tomto utkání sice nepadla žádná branka, šance ale byly na obou stranách. V tomto utkání mohla rozhodnout sebemenší chyba, která by změnila celý jeho průběh. Velkou roli hrály v utkání standardní situace, ze kterých se na těžkém terénu snažily těžit oba týmy.

 

Výraznou postavou celého zápasu byla domácí posila Kristian Janko, který byl velmi silný v osobních soubojích a Sedlčanským dělal zpočátku velké problémy.

 

V prvním poločase nedošlo k žádné výraznější šanci a do kabin se šlo za nerozhodnutého stavu 0:0.

 

Ani druhý poločas nám bohužel nepřinesl žádnou vstřelenou branku. Co se týče kvality utkání, tak ta také opadla.

 

Důvodem byl těžký terén, který hráčům činil velké problémy a k vidění nebyla vidět téměř žádná mezihra.

 

Z utkání se stala řežba, kde byla důležitá hlavně důrazná hra v osobních soubojích. I když oba týmy ke konci zápasu moc chtěly, nepodařilo se ani jednomu z nich vstřelit branku, a tak utkání skončilo bezbrankovou remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Miroslav Doležal: Hosté měli velmi dobré standardní situace, ale co se týče nějakých vyložených příležitostí, nemyslím si, že by nějakou měli. Za mě je remíza 0:0 zasloužená. U kluků jsem postrádal přímočarost a celkovou chtíč po vítězství.

TJ Tatran Sedlčany
Vlastimil Zelenka: Zasloužená remíza, na obou stranách mnoho šancí, které mohly skončit gólem. Domácí měli v útoku posilu Kristiana Janka, který nám dělal zpočátku velké problémy. Soupeř hrál jednoduše, neměl moc dobrou mezihru, ale to ani my, jelikož terén nebyl moc kvalitní, takže se jednalo o velmi fyzicky náročný zápas. Přestože nám tento styl úplně nesedí, musím kluky pochválit a jsme rádi za důležitý bod.



Sestavy


SK Poříčany
T. Vymazal [-] - K. Janko [-] , L. Dukay [-] , T. Bím [-] (73. J. Dobřanský [-] ) , P. Janda [-] , L. Pařízek [-] (80. J. Hanzl [-] ) , A. Řehák [-] , J. Makovský [-] , J. Skořepa [-] , F. Kutina [-] , M. Gajdasz [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - P. Krotil [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] (86. O. Štemberk [-] ) - M. Hanuš [-] , J. Kouklík [-] (76. V. Plesl [-] ) , O. Novotný [-] , M. Sirotek [-] (83. V. Schwarz [-] ) , J. Repetný [-] , M. Dvořák [-] - L. Matoušek [-] (60. M. Habart [-] )

ŽK: 78. A. Řehák , 83. J. Hanzl - 87. P. Krotil .
Počet diváků: 154. Rozhodčí: Mrázek Radek - BARTŮŠEK Zdeněk, KRAMNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: remíza

Ani jeden tým zde není favoritem, ale myslím si, že padne dost gólů, troufnu si na výsledek 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích