Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespeky ztrácí prvenství v tabulce, Mnichovohradiští zaslouženě berou tři body


Branky


7

Fotbal s velmi dobrými parametry, takhle by se dalo nazvat utkání mezi týmy Mnichovohradiští SK a TJ Sokol Nespeky. Domácí brzy udeřili, ale fotbalisté Nespek byli schopni do poločasu odpovědět. Druhá polovina zápasu přinesla napínavý vývoj, ze kterého se nakonec radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Senzační vstup do zápasu předvedli fotbalisté Mnichovohradiští SK, a to, když hned v první minutě po výborně kopnutém rohu propadl míč na Zajíčka, který už jen doklepával. Deset minut po vstřeleném gólu byli aktivnějším týmem hosté a dokázali si vytvořit pár zajímavých příležitostí.

 

Těsně před poločasem se hosté dočkali vyrovnávacího gólu, když se ze standardní situace prosadil Hronek, který využil zaváhaní prvního střelce utkání Zajíčka a ve vápně se zkušeně prosadil. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu 1:1.

 

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a vytvořili na soupeře poměrně velký tlak. Vyloženou gólovou příležitost si ale nevytvořili a začali úřadovat Mnichovohradiští. Druhý gól začal u střídajícího Pitlouna, který naservíroval balon Sabolovi a ten levou nohou prostřelil golmana Drážka.

 

Po druhé inkasované brance začali fotbalisté Nespek měnit styl hry. Snažili se o dlouhé nakopávané balony, které ovšem obrana domácích četla a posílala své útočníky do nebezpečných brejkových situací.

 

Ke konci už hráli hosté opravdu ‚‚all in‘‘ fotbal a snažili se natlačit před soupeřovu branku v co nejvíce lidech a dohnat jednogólovou ztrátu. To se bohužel nepovedlo, a navíc přišla další branka ze strany domácích, kteří využili hlubokého vysunutí fotbalistů z Nespek a domácí David Sedláček upravil skóre na konečných 3:1.



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Aleš Kohout: Výborný vstup do utkání, soupeř má nejmíň inkasovaných branek v celé soutěži a přišlo mi, že když jsme dali v první minutě gól, byli trochu zaskočeni. Myslím si, že jsme také měli menší převahu a celkově jsme si dokázali vytvořit mnohem víc šancí. Když jsme dali gól na 2:1, soupeř přestal hrát a začal nakopávat. Obrana fungovala velmi dobře.

TJ Sokol Nespeky
Petr Králíček: Vstoupili jsme do zápasu velmi ospale. Poté jsme se trochu zmátořili a myslím, že jsme byli i lepším mančaftem. Soupeř hrál tvrdý zápas, který nám moc nevoněl. Byl velmi důrazný v osobních soubojích, a to nám dělalo velký problém. Za mě to byl remízový zápas na vysoké úrovni a Mnichovohradiští předvedli opravdu pěkný fotbal.



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
D. Řemínek [-] - J. Zajíček [-] , J. Rakouský [-] (72. J. Radačovský [-] ) , J. Svoboda [-] , J. Bajer [-] (57. S. Pitloun [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Sabol [-] (88. J. Mihalík [-] ) , F. Kořínek [-] (72. A. Charvát [-] ) , P. Vegricht [-] , D. Pokorný [-] , D. Košek [-] (72. L. Novák [-] )

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] (61. L. Braný [-] ) , J. Petlička [-] , M. Skalický [-] , T. Nikrmajer [-] , J. Bredler [-] (81. P. Vrkoslav [-] ) , T. Máca [-] (72. M. Rosenvald [-] ) , P. Čaloun [-] (85. A. Konopisky [-] ) , L. Hronek [-] , J. Melichar [-] , Y. Sniskchuk [-]

ŽK: 36. J. Svoboda , 68. D. Sedláček , 79. P. Vegricht , 85. M. Sabol - 33. J. Bredler .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: POKLOP Petr - CHALUPA Martin, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra hostů

Z Nespek mám respekt, a proto také tipuji, že zvítězí. Mohlo by to skončit 3:1 z pohledu hostí.

Tip: výhra hostů