1:1
(1:0)
73. I. Tapasov (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Velimi odstartovali první jarní zápas s Berounem remízovým stavem 1:1. ‚‚Zasloužená remíza,‘‘ říká trenér Berouna Čermák


Branky


24. D. Koděra - 73. I. Tapasov (p.)
7

Kvůli nepříznivé herní ploše se musel minulý týden odložit zápas ve Velimi. To znamená, že tento týden měli domácí fotbalisté jarní premiéru. Velimští šli sice poměrně brzy do vedení, které ale ve druhé půli ztratili. Beroun přijel do Velimi připraven, bohužel pro ně to na vítězství nestačilo a po vyrovnaném souboji si oba týmy odnáší ze zápasu jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe Velimští, a to, když si ve 24. minutě připravil míč Vácha, který naservíroval přesný centr směrem ke Koděrovi a ten se nemýlil.

 

Domácí zlobili i nadále, snažili se využívat hlavně krajní hráče, kteří následně posílali ostré míče do vápna, nicméně další branku se jim vstřelit nepodařilo.

 

Posledních patnáct minut první půle se hra uklidnila a fotbalisté týmu Union Beroun věděli, že pokud budou chtít zvrátit stav utkání, budou muset přijít s odlišnou strategií.

 

Do druhého poločasu vstoupil znovu lépe domácí tým, který si hned zkraje vytvořil pár zajímavých příležitostí. Postupem času to ale vypadalo, že domácím docházejí síly, a tak udeřili hosté.

 

V zápase začali být dominantnějším týmem, což se také projevilo na kvalitě hry. Svědomitý herní přístup nakonec přinesl fotbalistům z Berouna ovoce. Po faulu domácího golmana Drápela byl odpískaný pokutový kop, který si vzal na starost Tarasov a s přehledem proměnil.

 

Po tomto vstřeleném gólu se stav utkání již neměnil, a i přes pár nebezpečných šancí na obou stranách skončil zápas remízou 1:1.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Radim Truksa: Musím říct, že utkání jsme nezvládli tak, jak jsme si představovali. Kladně hodnotím jen první poločas, ten druhý se nám vůbec nepovedl. Možná jsme měli využít všech brankových příležitostí, to by potom vypadal výsledek úplně jinak. Výkon soupeře byl dobrý zejména ve druhém poločase.

Český Lev - Union Beroun
Michal Červenka: Věděli jsme, že soupeř bude mít vzhledem k prvnímu utkání ostřejší nástup. Myslím si, že domácí tým je určitě zklamaný z výkonu, ale za mě, vzhledem dobře odpracovanému druhému poločasu je remíza zasloužený výsledek.



Sestavy


FC Velim
M. Drápela [-] - A. Čapek [-] , M. Vácha [-] , O. Kosina [-] (82. D. Nejedlý [-] ) , D. Koděra [-] (60. J. Jícha [-] ) , L. Šindelář [-] , T. Michálek [-] , J. Kukal [-] (69. T. Němec [-] ) , A. Korenc [-] , A. Náděje [-] , J. Petrů [-]

Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - D. Lacina [-] , I. Tapasov [-] , M. Toure [-] (57. P. Pipiška [-] ) , M. Horel [-] (87. Z. Zmeškal [-] ) , J. Krůta [-] , T. Lhotka [-] , D. Poslední [-] , P. Vopěnka [-] , J. Počta [-] , I. Novosad [-]

ŽK: 76. I. Novosad , 80. T. Lhotka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - TREJBAL Adam, KÁNSKÁ Blažena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra domácích

Beroun odehrál doma zajímavé první jarní utkání, ale na Velim jeho výkon stačit nebude. 4:2 z pohledu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů