3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

‚‚Už to vypadalo, že uhrajeme nulu, bohužel znovu rozhodly individuální chyby vzadu,‘‘ říká trenér Tuchlovic Miroslav Supáček


Branky


17. R. Neumann , 45. M. Větrovec , 86. A. Nesládek (p.)
7

Doksy odehrály své první utkání jara, jelikož minulý týden musel být jejich zápas odložen kvůli nepříznivému terénu v Horkách nad Jizerou. Toto Utkání rozhodly dvě individuální chyby hostů, kterých Doksy využily a podařilo se jim v obou případech vstřelit branku. V závěru přidali fotbalisté Doks třetí branku z pokutového kopu a derby bylo definitivně rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, kteří si hned zkraje utkání vytvořili zajímavou příležitost z brejku, která skončila na břevně. Od tohoto okamžiku začal úřadovat domácí tým. Doksy si vytvářely jednu šanci za druhou, ale tuchlovická obrana dlouho odolávala.

 

Zlom přišel ve 39. minutě, kdy vznikla pravděpodobně nejhezčí akce celého zápasu. Celou akci rozjel domácí Neumann, který přihrál balon Sekaninovi, ten krásně zatáhl po lajně a a centrem našel znovu Neumanna, který nekompromisně umístil míč na zadní tyč.

 

Druhá a velmi důležitá branka domácích padla těsně před závěrem prvního poločasu, a to, když si odražený balon našel Větrovec a poslal přízemní střelu na kterou golman Skalák nedosáhl.

 

Ve druhém polčase byli zpočátku znovu lepší hosté. Vytvořili si platonický tlak a následně přišla stoprocentní šance, kterou ale Tuchlovičtí nebyli schopni využít. Po zmařené šanci se hra uklidnila, stále však přetrvával mírný tlak hostujícího týmu.

 

V závěru utkání přišla individuální chyba ze zadních řad Tuchlovic, která skončila nařízením pokutového kopu. Míč si postavil faulovaný hráč Nesládek, který se nemýlil a upravil na konečných 3:0 ve prospěch domácích.

 

Očekávané derby skončilo celkem jednoznačným výsledkem ze kterého se radují fotbalisté týmu SK Doksy.



Ohlasy k zápasu


SK Doksy
Martin Škvára: Byli jsme lepším mužstvem, vyhráli jsme 3:0, ale myslím si, že máme mnohem navíc. Každopádně derby je derby a jsme rádi, že jsme ho zvládli. Potěšen výkonem nejsem, ale určitě jsme si za vítězstvím šli víc než soupeř.

AFK Tuchlovice
Miroslav Supáček: Domácím gratuluji k obětavému výkonu a zaslouženým třem bodům. My si musíme uvědomit, že hrajeme regulérně o sestup a přejít do módu většího chtíče zvítězit. Nasazení, souboje obětavost, a ne se pořád něčemu divit, předržovat balón a hrát v chůzi.



Sestavy


SK Doksy
J. Švarc [-] - O. Havelka [-] , D. Čampulka [-] (46. P. Dlouhý [-] ) , L. Černý [-] , J. Galbavý [-] (91. J. Kostka [-] ) , A. Nesládek [-] , R. Neumann [-] (85. R. Zlata [-] ) , J. Pešička [-] , V. Prošek [-] , D. Sekanina [-] , M. Větrovec [-] (46. K. Fišer [-] )

AFK Tuchlovice
L. Skalák [-] - D. Ditrich [-] (56. M. Vaigl [-] ) , F. Sedláček [-] , M. Žahour [-] (85. J. Červenka [-] ) , J. Kubů [-] , M. Tóth [-] , M. Cabejšek [-] , Š. Kárník [-] , I. Baratynskyy [-] , P. Duchoň [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 50. R. Neumann , 61. L. Černý , 82. A. Nesládek - 79. F. Sedláček .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Svoboda Richard - ZÍKA Jan, MAREŠ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě nezaujatý tip, ale s Tuchlovicemi si poradíme. Odhaduji 2:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích