3:1
(1:0)
61. D. Hudec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč nezaváhala ani napodruhé a na jaře je zatím stoprocentní, Průhonice na senzační start nenavázaly


Branky


7

Přestože tým Spartak Průhonice přijel do Hřebče dobře zorganizovaný a připravený, nestačilo to na celkové vítězství. Díky dobrému a svědomitému výkonu celého týmu, zejména tedy domácího brankáře Jiřího Zajíčka si tým SK Hřebeč připisuje druhou výhru v řadě a posouvá se na první místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Průhonic přijeli do hřebče dobře naladěni. Minulý týden předvedli skvělý výkon, když si doma poradili s týmem SK Sokoleč. Na toto utkání chtěli určitě navázat, aby se vyhnuli nepříjemné sestupové pozici.

 

Bohužel pro ně se zápas nevyvíjel úplně podle jejich představ, tedy alespoň co se týče gólů. První branku domácích zařídil ve 24. minutě nechytatelnou hlavičkou Matěj Pařízek. Hosté si následně vytvořili spoustu zajímavých příležitostí, které ale svými skvělými zákroky všechny polapil hřebečský Zajíček.

 

Nic zajímavého se ve zbylé části prvního poločasu již nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

 

Druhý poločas přinesl rychlou branku. Hned ve 46. minutě se po pěkné akci odrazil míč k Novákovi, který pouze doklepával a zvýšil stav utkání na 2:0.

 

Soupeř dokázal poměrně rychle odpovědět, a to, když se dostal v 61. minutě do brejkové situace Daniel Hudec a překonal jinak skvěle chytajícího Zajíčka. Díky snížení bylo utkání až do úplného závěru otevřené a Průhonice měly několik zajímavých příležitostí, které mohly skončit vyrovnávací brankou.

 

Klid hřebečským hráčům, ale také fanouškům přivodil v 81. minutě Dolejš, který zvýšil na 3:1 a stal se také posledním střelcem tohoto utkání. ‚‚Pro soupeře celkem kruté, odehrál dobrý zápas,‘‘ říká hřebečský Štěpán Sádecký.

 

Hřebeč se raduje z druhého vítězství v řadě, a přestože nepředvedla úplně nejkvalitnější výkon, posouvá se na průběžné první místo tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Štěpán Sádecký: Soupeř u nás odehrál dobré utkání, ale my byli připraveni. Zápas se rozhoduje v pokutovém území a tam byl náš tým silnější. Nepodali jsme sice úplně nejoptimálnější výkon, přesto jsme velmi rádi za cenné tři body.

Spartak Průhonice
Rudolf Kahle: Hřebeč je velmi kvalitní mančaft, který umí dobře kombinovat a zároveň hraje dobře do těla. Když jsme snížili, tak jsme byli lepším týmem, ale poté jsme udělali další individuální chyby a znovu jsme inkasovali. Hráli jsme dobře, ale na to se bohužel nehraje.



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Podaný [-] (78. J. Faktor [-] ) , M. Pařízek [-] (63. D. Hajný [-] ) , J. Lukeš [-] (63. A. Nadri [-] ) , T. Jablonský [-] , J. Dolejš [-] , O. Hodosi [-] (88. I. Tetur [-] ) , M. Novák [-] (87. M. Mentberger [-] ) , T. Melichar [-] , M. Dolejš [-] , J. Prosek [-]

Spartak Průhonice
M. Štika [-] - M. Medek [-] , M. Bureš [-] , D. Hudec [-] , D. Obermajer [-] , T. Šusta [-] (84. R. Procházka [-] ) , J. Štěpnička [-] , J. Ondroušek [-] (88. P. Kotýnek [-] ) , A. Douda [-] , Z. Jemelík [-] , J. Vosátka [-] (46. K. Dombi [-] )

ŽK: 53. M. Bureš , 80. J. Štěpnička .
Počet diváků: 84. Rozhodčí: Zuskin Petr - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: výhra domácích

Hřebeč má formu, zde to bude jednoznačné, 3:0 pro Hřebeč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů