Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP neudrželo vedení a body se dělí


Branky


0

V zajímavém zápase se utkalo domácí Březno s fotbalisty SKP. Policisté, povzbuzeni výhrou z derby, vstoupili do utkání lépe a v poločase vedli o dvě branky. Domácí se ovšem nevzdali a ve druhém poločase se jim podařilo vstřelit tři branky. Zápas tak nakonec skončil dělbou bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

SKP dvakrát skórovalo

SKP přijelo do Března převážně s defenzivní taktikou a především vyčkávalo, co na ně Březno vymyslí. Tomu se moc nedařilo a vyčkávání na brejky se hostům dokonale vyplatilo. Hned první přišel už ve 4. minutě a hostující útočník Pišinger otevřel skóre utkání. Březno sice mělo více ze hry, ale branky střílelo SKP. Další rychlý kontr se podařilo proměnit Prokhorovi ve 38. minutě a zvýšil tak na 2:0. SKP tak góly orámovalo začátek a konec poločasu a do kabin šlo určitě spokojenější, než domácí Březno, které mělo o čem přemýšlet.

Gólově plodná čtvrthodina

Těžko soudit, co se o poločase dělo v domácí kabině, ale do druhé půle nastoupil jakoby jiný tým. Domácí snížili po hodině hry, kdy nařízený pokutový kop proměnil Zelba. Odpověď ze strany SKP na sebe ovšem nenechala dlouho čekat a v 64. minutě po dalším brejku vrátil hostům dvoubrankové vedení Žahourek. S góly se ovšem v těchto minutách roztrhl pytel a na další diváci čekali pouhé dvě minuty, kdy zpět na dostřel Březno přiblížil forvard Beneš. Domácí i nadále tlačili a hnali se za vyrovnáním, což se jim v 75. minutě podařilo. Brodský poslal výstavní střelu z 25 metrů a ta si našla cestu přímo do šibenice Suchého branky, který byl bez šance. Nic víc se již nestalo a Březno tak díky druhému poločasu bere alespoň bod.



Ohlasy k zápasu



SKP Mladá Boleslav
Jan Pažout - předseda klubu: "Po vydařeném prvním poločase a bezchybném bránění jsme ve velkých šancích nedokázali dát třetí gól a soupeř se dostal do zápasu. Je to škoda. Druhý poločas byl plný chyb."



Sestavy


TJ Sokol Březno
A. Charvát [-] - V. Brodský [-] , V. Bišický [-] , L. Dezsö [-] - J. Vrabec [-] , J. Gabriel [-] , P. Zelba [-] , J. Duška [-] - R. Barák [-] (90. O. Vlček [-] ) , J. Beneš [-] , L. Koudelka [-]

SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Žahourek [-] (83. L. Fábry [-] ) , P. Forchtner [-] (78. T. Zajíček [-] ) , M. Zemenčík [-] (87. D. Halas [-] ) - D. Pišinger [-] , Š. Tomš [-] , V. Prokhorov [-] , J. Martínek [-]

ŽK: 73. V. Brodský , 74. J. Vrabec - 70. J. Martínek .
Místo: Židněves. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ERBEN Jiří (N), FAIX Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.