3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:30

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborné vstupy navedly Dynamo k vítězství


Branky


3. J. Zíka , 47. P. Zíka , 76. S. Böhm
9

V sobotním utkání posledního 30. kola ČFL A přivítala rezerva Českých Budějovic hosty z Králova Dvoru, jak se sluší a patří. Týmy byly v této sezóně více, než vyrovnané, čemuž taky napovídá jejich postavení v tabulce. Na podzim vyhrál Králův Dvůr 2:0 a České Budějovice jim to tento víkend vrátily i s úrokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól vzal Dvoru vítr z plachet

Už v první minutě se nepřesné přihrávky zmocnil Jan Zíka, kterýmu se do jisté míry podařilo zbavit obránce, ale jeho střela levou nepředstavovala pro Jana Kovaříka nepříjemnou práci. Dlouho Jan Zíka zoufat nemusel, protože jeho hlavu našel o minutu později ve vápně Jakub Pařízek, a tentokrát síť zavlála. Zápas tato branka nějak moc nenakopla a hrálo se velmi opatrně. Druhou branku mohl přidat Robin Polanský, ale jeho pokus o přehození vyrazil Jan Kovařík na roh. V následujících minutách se rozběhlo několik šancí, kterým chybělo k úspěchu jen trochu štěstí a přesnosti. Ke konci poločasu se pár fanoušků pokusilo dýmovnicemi o ligovou atmosféru, ale ta domácí k brance v první půli už nepomohla.

Budějovicím se vydařil i druhý začátek

Hned ve 47. minutě utáhl svou střelu z dálky k tyči šestnáctiletý Petr Zíka, který po svých dvou minutách na hřišti splatil trenérovu důvěru - 2:0. V 64. minutě běžel od půlky sám na brankáře Martin Prášek, ale místo umístění zvolil silovou variantu, a tak bránu překopnul. Královu Dvoru se do obrany Dynama dostávalo ztuha a útočníci soupeře byli neúnavní. V 76. minutě si míč po sérii několika odrazů našel Sebastiena Böhma, který volejí uklízel za brankářova záda - 3:0. Utkání se už dohrálo pokojně bez větších šancí a Dynamo se loučí s letošní sezónou výhrou.



Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - D. Pravda [-] (46. P. Zíka [-] ) , J. Kladrubský [-] (69. Š. Pineau [-] ) , M. Prášek [-] , J. Zíka [-] (61. T. Bečvář [-] ) , T. Hák [-] (46. J. Malecha [-] ) , J. Brabec [-] , R. Polanský [-] , D. Krch [-] (46. S. Böhm [-] ) , J. Pařízek [-] , M. Šimoník [-]

FK Králův Dvůr
J. Kovařík [-] - M. Fatrdle [-] , P. Behenský [-] , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] (46. J. Kabele [-] ) , K. Nazarenko [-] (46. M. Patrovský [-] ) , J. Bouček [-] , D. Beňo [-] (61. L. Hanč [-] ) , L. Raley [-] (46. J. Novák [-] ) , J. Dvořák [-] , R. Novák [-] (46. F. Novotný [-] )

Počet diváků: 168. Rozhodčí: ŠVORC Jan - TRSKA Adam, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích