6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 11:00

29.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeman v čele kanonády


Branky


37. V. Zeman , 45. M. Ansuma (vl.) , 59. V. Zeman , 82. V. Zeman , 84. F. Dostál , 85. D. Havránek
12

Rezerva pražských Bohemians se utkala v nedělním zápase se Zbuzany. Klokani nastupovali do zápasu, jako jasní favorité a vše napovídalo jejich triumfu. Zbuzanský FK se totiž potýká s trvající absencí hráčů prvního týmu, kteří stávkují proti majiteli klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohemka těžila ze své aktivity až na konci poločasu

Nedělní svátek fotbalu to byl určitě pro všechny, co dorazili do Prahy. Zápas se totiž uskutečnil v Ďolíčku, kde obvykle rezerva klokanů tolik nehrává. Za krásného počasí na prvoligovém stadionu se do zápasu lépe pustil domácí celek. Už v 7. minutě měl dost prostoru na zakončení Jan Koutský, ale jeho rána z dálky skončila v rukavicích Patrika Matěky. O 4 minuty dostal skvělý centr za obranu Vladimír Zeman, ale na gólovku mu chybělo pár centimetrů. Hostům se na trpělivou výstavbu hrálo opravdu špatně a míč byl převážně na kopačkách borců Bohemians. Ve 37. minutě byl v šanci Vladimír Zeman, kterého si odstavil Oleksandr Soloviov a pohlídal míč brankáři Patriku Matěkovi, kterému ale míč vypadnul z rukou a Vladimír Zeman dorážel do prázdné brány - 1:0. Na konci poločasu dával přihrávku pod sebe Pavel Stupka, který nešťastně uklidil do prázdné brány zbuzanský Musa Ansuma - 2:0.

Zemanův hattrick a gólový kolotoč

I když Bohemians mohli v podstatě dohrát zápas v naprosté pohodě, tak jejich hlad po gólech stále přetrvával. V obrovské šanci se ocitnul Jan Koutský, ale z metru nedokázal umístit centr z kraje do sítě. Ve stejné situaci se objevil Vladimír Zeman v 59. minutě, ale tentokrát bylo s touto šancí naloženo na výbornou - 3:0. Zbuzany se na pár minut také pustily dopředu, ale Klokani jim dovolili pouze dvě až tři akce, než začali jít dopředu pro změnu zase oni. Po nepovedeném odkopu od obránce se v 82. minutě Vladimír Zeman objevil před brankářem a mohl se ho zeptat, kam to chce. Svou střelu umístil k levé tyči - 4:0. O dvě minuty později utekl ve vápně obráncům Filip Dostál a zakončoval úplně stejně, jak jeho kolega před ním - 5:0. Zbuzany z rozehrávky rychle ztratily míč a zelenobílí se proťukali až před samotného brankáře, který nemohl se střelou Davida Havránka, skoro z malého vápna, nic dělat - 6:0. Zbuzany se svým nepovedeným závěrem nechaly vyprovodit ze hřiště debaklem.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
N. Pchelovodov [-] - F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , D. Farkaš [-] , R. Janovský [-] , M. Kadlec [-] , L. Marhoul [-] (68. J. Müller [-] ) , R. Lehovec [-] (46. S. Wexler [-] ) , P. Stupka [-] (46. O. Damašek [-] ) , J. Koutský [-] (46. D. Těšínský [-] ) , D. Nekvasil [-] (46. D. Havránek [-] )

FK Zbuzany 1953
P. Matěka [-] (68. M. Shokodko [-] ) - M. Kóňa [-] , M. Ansuma [-] , Y. Manieshkin [-] , S. Haluška [-] (80. M. Vasič [-] ) , N. Rotbauer [-] (46. O. Rusnak [-] ) , J. Huňáček [-] , G. Tsonev [-] (76. M. Huňáček [-] ) , M. Půček [-] , M. Kyloušek [-] , O. Soloviov [-]

ŽK: 13. G. Tsonev .
Počet diváků: 319. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - COUFAL Jaroslav, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích