J. Kozojed 26. (p.)
1:2
(1:1)
30. P. Mužík (p.)
91. V. Černý
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 10:15

28.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domažlicím urval výhru Černý


Branky


26. J. Kozojed (p.) - 30. P. Mužík (p.) , 91. V. Černý
13

Na programu 28. kola ČFL A byl také zápas mezi rezervou pražské Dukly a Jiskrou Domažlice. Zápas prvního celku s devátým nám nabídnul 2 penalty, branku v poslední minutě zápasů a kolotoč žlutých karet na straně hostující lavičky. Co se vlastně v závěru stalo ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta na obou stranách

Zápas začínal velice opatrně, a jak Dukla, tak Jiskra, se snažili kontrolovat hru a trpělivě čekat na chybu. Ve 25. minutě se snažil proběhnout mezi dvěma obránci dukelský Tomáš Mládek, který ve vápně zadrhnul o nohu jednoho ze stoperů Jiskry a penalta byla na světě. K ní se postavila dvacetiletý kapitán Jan Kozojed, na jehož ránu byl Andrii Cherepko krátký - 1:0. O pár minut později nastřelila Jiskra ruku jednoho nepozorného obránce Dukly a penalta se šla kopat i na straně druhé. Petr Mužík si postavil míč na "puntík" a s přehledem proměnil do pravého horního rohu - 1:1. Hra se nám trochu rozdivočila a útok byl střídán dalším. Ve 44. minutě si míč chytře pokopnul Oskar Jelínek, který už si pak akorát počkal na kontakt s vybíhajícím brankářem a další malér pro Jiskru ve formě penalty pro Duklu. Ke třetí penaltě v tomto zápase se postavil opět Jan Kozojed, ale tentokrát překopnul.

Neproměněnou penaltu hasil v závěru Černý

Druhá půle sotva začala a byla odpískána čtvrtá penalta v dnešního utkání, když se ochotně po kontaktu svalil k zemi Jan Zajíček. K penaltě se opět postavil Petr Mužík, jehož pokus tentokrát Daniel Spilka krásně vychytal. Domažlice se začala soustředit na útočení a nebezpečně rychlé breaky musela obrana kolikrát hasit na poslední chvíli. Šancemi se ale poměrně zahazovalo a tak se dostáváme ke konci utkání, kdy šla Jiskra zahrávat rohový kop. Ten nebyl sice zahrán ideálně, ale díky nedůrazu domácích se k míči dostal Vojtěch Černý, který propálil obranu a také samotného brankáře. Takovou radost z branky jsem dlouho neviděl. Celá lavička vyběhla na půlu za slavícími spoluhráči, které vedl Vojtěch Černý se sundaným dresem, za který dostal žlutou kartu, jak bývá zvykem. Sudí všem slavícím, co neměli na hřišti, co dělat, udělil žluté karty a myslím si, že v Domažlicích bude tento víkend ještě hodně veselo, jelikož si borci Jiskry s předstihem zajistili baráž o postup do F:NL.



Sestavy


FK Dukla Praha B
D. Spilka [-] - T. Mládek [-] , R. Fojt [-] , F. Ulman [-] (60. N. Krenciv [-] ) , Š. Nikl [-] (78. J. Novotný [-] ) , D. Čížek [-] , O. Jelínek [-] , F. Matoušek [-] , A. Zapletal [-] , J. Uhlíř [-] , J. Kozojed [-] (89. P. Helík [-] )

TJ Jiskra Domažlice
A. Cherepko [-] - S. Fedak [-] (80. V. Černý [-] ) , M. Rychnovský [-] (73. M. Mlynařík [-] ) , J. Teršl [-] - P. Mužík [-] , K. Pavlík [-] , P. Došlý [-] , R. Aubrecht [-] (65. E. Vůch [-] ) , S. Vávra [-] - F. Dvořák [-] , J. Zajíček [-]

ŽK: 37. T. Mládek , 68. F. Matoušek , 82. O. Jelínek - 46. J. Zajíček , 62. R. Aubrecht , 72. F. Dvořák , 77. S. Fedak , 87. J. Teršl , 91. M. Rychnovský , 91. L. Brych , 91. T. Holík , 91. V. Černý , 91. K. Jahn , 91. J. Sojka , 94. A. Cherepko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - JANSA Adam, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiskra to bude mít těžké, ale jde jí o hodně. Věřím jí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů