1:5
(1:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

27.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Dukly nadělila bůra


Branky


9. V. Pančev - 19. M. Douděra , 32. J. Hodek , 38. J. Hodek (p.) , 46. J. Hudec , 48. O. Jelínek
12

Nedělním utkáním udělala hostujicí rezerva Dukly svým fanouškům určitě radost. Na papíře se jednalo o dva týmy, které na tom jsou více, než podobně. Ovšem takové gólové hody asi nikdo z hlediště nečekal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z kuriózní branky se Dukla oklepala

Oba týmy vstoupily do začátku se stejným úmyslem - vstřelit rychlý gól. V 9. minutě se skóre měnilo, když se míč dostal k Viktoru Pančevovi (a ano, k tomu brankáři), který vykopnul míč ze svého vápna, který se odrazil před dukelským vápnem a přeskočil brankáře Jana Šťovíčka - 1:0. O 10 minut později se Dukla dostala z tlaku soupeře a z úniku trefoval Martin Douděra na přední tyč - 1:1. Uběhlo dalších 10 minut, kdy se hrál velice běhavý fotbal z obou stran, a skóre se měnilo i potřetí, kdy těsně za hranicí vápna pálil Jakub Hodek - 1:2. Ve 38. minutě fauloval ve vápně Filip Novák a penalta byla na světě. K ní se postavil Jakub Hodek a přidal svůj druhý zářez na pažbě - 1:3. V poslední minutě prvního poločasu se Hostouni nepovedla rozehrávka a do rychlého breaku se hnala Dukla a v jejím čele Jiří Hudec, který přidal branku čtvrtou - 1:4.

Zázrak se nekonal

Hostouň před sebou měla misi "La Remontada" v české verzi. Prohrávat o 3 branky je sice nepříjemné, ale kde je vůle, tam je cesta. Všem nadějím dal sbohem dukelský Oskar Jelínek, který instinktivně zakončil po další chybné rozehrávce Hostouni - 1:5. Hostouň i navzdory takovému stavu nevěšela hlavu a šla do toho na plno. Snažili se o snížení, co to šlo, ale tento den jim nebylo vůbec přáno. U domácích musí každý ocenit, že se snažili o branku opravdu do posledních minut a Dukla musela být v těžkém bloku.



Sestavy


Sokol Hostouň
V. Pančev [-] - Z. Hucek [-] , Y. Habovda [-] (46. J. Miker [-] ) , F. Novák [-] (58. . Pavi [-] ) , O. Fotr [-] (46. T. Matějíček [-] ) , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] (82. D. Šmerda [-] ) , J. Januška [-] (75. . De [-] ) , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-] , V. Bízek [-]

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - J. Kozojed [-] , J. Hudec [-] , R. Fojt [-] (85. A. Zapletal [-] ) , T. Mládek [-] (76. C. Bačinský [-] ) , F. Matoušek [-] , M. Douděra [-] (70. F. Ulman [-] ) , O. Jelínek [-] (76. Š. Nikl [-] ) , J. Hodek [-] (85. P. Helík [-] ) , J. Uhlíř [-] , D. Čížek [-]

ŽK: 38. F. Novák - 68. O. Jelínek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - COUFAL Jaroslav, HÁNYŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů