1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2023 18:00

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín potvrdil roli favorita


Branky


14

25. kolo bylo uzavřeno dohrávkou mezi týmy, které jsou oba páté. Zatímco hostující Vltavín je pátý od vrchu, tak Karlovy Vary jsou páté od konce. Výhra by hostům rozhodně navýšila sérii vítězství na 5 zápasů, kde brali 3 body. Domácí by se rozhodně chtěli oklepat z prohry proti Admiře Praha, ale nebudou to mít vůbec lehké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle musela fanoušky zklamat

Zápas se rozjížděl velmi pomalu, ale byli to favorizovaní hosté, kteří si začali míče užívat více a více. První povedenější akce jsme se dočkali až v 15. minutě, kdy se po rozehraném přímém kopu dostal k hlavičce vltavínský Artem Kovernikov, ale jeho pokus letěl vedle. Ve 27. minutě na sebe upozornil Adam Kokeš, který z velké dálky vystřelil těsně nad břevno. Do konce poločasu se toho bohužel moc zajímavého nestalo a šlo se do kabin za stavu 0:0. Všichni jen doufali, že druhá půle bude záživnější.

Z nuly na sto

Po úvodních výměnách mezi obránci Vltavína se diváci mohli probudit. Krásná kombinace hostujících hráčů vedla k brance Daniela Jaroše, kterému asistoval David Matějka - 0:1. Karlovy Vary se pokoušely o rychlou odpověď, ale jejich šance jim neprošly. Slavia musela otevírat hru, což vedlo k atraktivnímu "nahoru, dolů" fotbalu. V 71. minutě se podruhé prosadil Daniel Jaroš, který z úhlu využil špatného vyběhnutí brankáře Jiřího Cháry - 0:2. Do konce základní hrací doby zbývalo pouze 8 minut, když Vltavín překročil pravidla a nabídl Slavii velmi zajímavou standartku. Přímého kopu se ujmul s velkou parádou Olajide Samuel Owolabi, který překonal jak zeď, tak i brankáře Filipa Ulricha - 1:2. Pokus Slavie o záverečný tlak se moc nepovedl a Vltavín si bez žádného dramatu došel pro 3 body.



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , Š. Černý [-] (46. I. Okorie [-] ) , Z. Skala [-] , P. Maňák [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , M. Matoušek [-] , J. Prágr [-] (82. L. Tůma [-] ) , M. Pěkný [-] , S. Horník [-] (78. K. Wireko [-] )

FK Loko Vltavín
F. Ulrich [-] - A. Banishevski [-] (46. L. Veselý [-] ) , D. Klimenda [-] (46. D. Jaroš [-] ) , O. Sprinz [-] , D. Podzimek [-] , L. Trávníček [-] (95. M. Vacek [-] ) , A. Kokeš [-] , A. Borkovec [-] , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] (78. D. Tichý [-] ) , A. Kovernikov [-]

ŽK: 76. M. Matoušek - 83. A. Kokeš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Baum Tomáš - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů