P. Hampl 79. (p.)
P. Hampl 81.
2:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímý souboj v tabulce zvládly lépe Budějovice


Branky


79. P. Hampl (p.) , 81. P. Hampl - 6. V. Hora , 14. D. Hais , 22. D. Hais
14

Podzimní střet těchto dvou klubů skončil remízou, ale tenkrát si nebyli ani tak blízko, jak před začátkem 25. kola. Zbuzany a Budějovice od sebe dělily pouze 2 body, a pokud by domácí vybojovali výhru, tak by je to vystřelilo na 8. místo tabulky.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budějovice rozhodly už v prvním poločase

Prvním, kdo hrozil, byly Budějovice, ale ze svých centrů v prvních minutách nic nebylo. Jihočeši nemuseli nutně zoufat, jelikož v 6. minutě minul nakopávaný míč vybíhající brankář Ondřej Kočí, který nabídnul Vojtěchu Horovi zakončení do prázdné brány - 0:1. Obraz hry se o něco změnil a Zbuzany začaly být čím dál nepříjemnějším soupeřem. Každopádně to byly opět Budějovice, které měnily skóre. Zahraný roh uklidil krásnou volejí devatenáctiletý Daniel Hais - 0:2. První útoky po druhé obdržené brance se klukům ze Zbuzan sice moc nepovedly, ale brzo našli pevnou půdu pod nohama. Ovšem i tak dokázali třetí gól přidat hosté, kdy se po úniku levého křídlo dostal k zakončení v malém vápně Daniel Hais, který se ve 22. minutě opět nemýlil - 0:3. Hororový začátek zápasu pro FK Zbuzany. Po zbytek poločasu se týmy o míč spravedlivě podělily, a velké šance jsme už neviděli.

Branky Zbuzan přišly až moc pozdě

Přehlídku slušné obrany nám ukázaly oba celky ve druhé půly. Mnoho nadějných útoků končilo u obranných linií na obou stranách, a k žádnému dramatu se tento zápas moc neměl. Dokud nepřišla zápletka v podobě faulu, po kterém následoval pokutový kop. K penaltě si to namířil nejlepší střelec Zbuzan, kterým je Petr Hampl. Ten míč zahrál do levé půlky brány a náskok byl snížen - 1:3. O necelé 2 minuty později se dostal v malém vápně k zakončení opět Petr Hampl, kdy se míč několikrát odrazil po propadeném centru - 2:3. Kdo si myslel, že se uchyluje k napínavému závěru, tak se pletl. V 89. minutě to byli hosté, které málem poslal do dvoubrankového vedení Libor Bastl po krásné individuální akci. Rozhodčí svým závěrečným hvizdem ukončil zápas, který znamená, že se Budějovice dostávají na 10. místo před Zbuzany.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] (46. M. Shokodko [-] ) - J. Škoda [-] , J. Nováček [-] , L. Pouček [-] , B. Agyeman [-] (75. S. Haluška [-] ) , R. Barciaga [-] (62. A. Oketayot [-] ) , D. Kozel [-] , T. Křenek [-] , P. Hampl [-] , D. Eichler [-] , K. Hrubeš [-]

SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - J. Pařízek [-] , D. Broukal [-] , T. Bečvář [-] , D. Hais [-] (58. T. Hák [-] ) , J. Malecha [-] (58. J. Matoušek [-] ) , S. Böhm [-] , V. Hora [-] (84. M. Prášek [-] ) , J. Brabec [-] , L. Bastl [-] (91. M. Šimoník [-] ) , L. Skovajsa [-]

ŽK: 89. S. Haluška - 17. D. Broukal , 35. J. Pařízek , 81. S. Böhm .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - TRSKA Adam, GUNITŠ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích