3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet se nenechal zaskočit


Branky


14

Pražský Motorlet hostil na svém hřišti borce ze Sokolova, kteří se trápí na dně tabulky s 19 body. Pražané jsou součástí velmi těsně namačkaného středu tabulky a ztráta by pro ně mohla klidně i znamenat pád a několik pozic. Domácí se ale roli favorita nezalekli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolov do posledních minut Motorletu odolával

Ačkoliv oba týmy dělilo několik příček, tak počáteční dění na hřišti tomu moc neodpovídalo. Baník Sokolov hrál velmi trpělivě a čekal na chybu Motorletu, který se marně snažil o otevření skóre. Ve 22. minutě dokázali hosté využít ztráty soupeře a centrovaný míč od Daniila Dolečka dokázal hlavou usměrnit do sítě Lukáš Václavík - 0:1. Pražané ale nezklopili uši a drželi soupeře pod tlakem. Miroslav Stoch mohl rozjásat fanoušky Motorletu ve 33. minutě, ale jeho tečovanou střelu dokázal brankář Vojtěch Štrunc vyrazit na roh. Minuta 43. přinesla centr ze strany, po kterém se jeden z hráčů pražského celku pokusil volejí o skórování, ale dráhu letu míče změnil hlavou na poslední chvíli Michal Rataj, který si připisuje třetí branku v sezóně - 1:1. Zbývající minuty prvního poločasu už nepřinesly žádné gólové šance.

Na branky Motorletu nedokázali hosté odpovědět

Druhý poločas odstartovali domácí daleko lépe a diktovali tempo hry. Borci ze Sokolova úspěšně čelili několika nájezdům Prahy, která si dlouho lámala zuby na jejich obraně. V 71. minutě vyrazil hostující brankář střílený centr přímo na Michala Rataje, který ho s chladnou hlavou přehodil z prvního doteku, a mohl se radovat z této krásné branky - 2:1. Druhá branka soupeře dokázala Sokolov trochu probrat. Míč často se u nikoho moc dlouho neohřál, ale stejně to byl do třetice Motorlet, který navýšil náskok. Sokolovský brankář podběhnul centr, který byl hlavičkou vrácen předbránu, kde čekal připravený Jan Walter a poslal míč do prázdné brány - 3:1. FK Baník ještě zkoušel na domácí nalézt, ale k radosti je tato snaha nedovedla. 



Sestavy


FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - J. Walter [-] (86. J. Hauer [-] ) , M. Kodr [-] , . Frizoni [-] , V. Kolář [-] , M. Stoch [-] (58. C. Ani [-] ) , D. Nátr [-] (74. L. Hroník [-] ) , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] (86. D. Hrabina [-] ) , M. Čepelák [-] (86. P. Gilian [-] ) , M. Filip [-]

FK Baník Sokolov
V. Štrunc [-] - R. Schimmer [-] (73. A. Čížek [-] ) , D. Doleček [-] , M. Peška [-] (63. . Ainca [-] ) , I. Soumah [-] , D. Krlička [-] , L. Václavík [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-] (91. M. Kraclík [-] )

ŽK: 11. M. Stoch , 90. L. Hroník , 92. P. Gilian - 45. L. Šulc , 84. A. Čížek .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Ježek Václav - VÍT Petr, RYCHTÁR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích