D. Beňo 17.
1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 10:30

23.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň prolomila sérii špatných výsledků senzací v Královu Dvoru


Branky


17. D. Beňo - 6. A. Zahranychnyy , 65. J. Miker , 71. A. Vlasák , 85. O. Fotr (p.)
14

V každém zápasu mezi Sokolem Hostouň a Cábelíky z Králova Dvora platí, že kdo hraje doma, ten bere všechny body. To nebyly příjemné vyhlídky s kterými vstupovali do boje hráči hostujícího celku z Hostouně. Ale kdy jindy by se měli vzepřít osudu a ukončit tak i zároveň jejich nepříjemnou bilanci z posledních soutěžních soubojů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do zápasu měli Sokolové skvělí. Uběhlo sotva šest minut a na jejich lavičce už bylo veselo. O první přesný zásah v utkání se postaral ukrajinský záložník Andriy Zahranychyy, jenž se dokázal prosadit po standartní situaci.

Na rychlý gól hostů našli domácí Cábelíci brzy odpověď. V 17. minutě srovnal stav zápasu David Beňo.

Po této brance měli mírně navrch domácí, kteří mohli už v prvním poločasu dokonat obrat, ale velká šance Raleye gólem neskončila. Ačkoliv už to vypadalo, že mu ve vstřelení branky nic nezabrání, když dokázal obejít brankáře Vitáska tak jej v poslední chvíli zradil terén.

Do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu 1:1.

V 58. minutě měl hostující lodivod Dominik Rodinger při střídání šťastnou ruku. Na hřiště poslal Jiřího Mikera a tentýž hráč se mu, již po sedmi minutách pobytu na hřišti, odvděčil vstřelením vedoucí branky. To se krásně položil do balónu a střelou z voleje nedal gólmanovi Tomanovi šanci na zákrok.

V 71. minutě srazil domácí na kolena svým přesným zásahem Adam Vlasák, když stál na konci rychlého protiútoku.

Pomyslný hřebík do rakve zatloukl v 85. minutě Oskar Fotr. Zimní posila hostouňských byla ve vápně nejprve poslána faulem k zemi. Sice platí pravidlo, že faulovaný hráč by sám penaltu kopat neměl, ale v tento moment si míč vzal právě Oskar Fotr. Ranou z pokutového puntíku rozvlnil síť za Tomanem počtvrté a dal tak zápasu konečnou podobu 1:4.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - P. Behenský [-] , J. Kabele [-] , M. Patrovský [-] (62. L. Hanč [-] ) , J. Novák [-] , M. Procházka [-] (69. M. Fatrdle [-] ) , J. Bouček [-] (69. F. Novotný [-] ) , D. Beňo [-] (73. K. Nazarenko [-] ) , L. Raley [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

Sokol Hostouň
D. Vitásek [-] - Z. Hucek [-] , Y. Habovda [-] (87. T. Matějíček [-] ) , D. Šmerda [-] (58. O. Fotr [-] ) , D. Štětka [-] , A. Vlasák [-] (75. D. Novák [-] ) , J. Januška [-] , . Pavi [-] (58. J. Miker [-] ) , K. Charvát [-] , Š. Krunert [-] , A. Zahranychnyy [-]

ŽK: 38. M. Procházka , 43. D. Beňo - 68. J. Miker .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Rejžek Pavel - TOUCHA Matěj, KOTALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích