1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

22.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj dopadl lépe pro Sokolov, který tak stále žije


Branky


15

Možná nejdůležitější zápas sezóny sehráli, v sobotu dopoledne, hráči domácího Baníku Sokolov, kdy na svém hřišti přivítali Přeštice. Kdyby toto utkání nezvládli, bylo by již velice složité přemýšlet o záchraně, ale případná výhra by je naopak vrátila zpět do hry. Lepšího soupeře si ani možná nemohli domácí přát, jelikož Přeštice po zimní přestávce zaznamenaly pouze jednu výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již po osmdesáti vteřinách se domácím naskytla skvělá příležitost ke vstřelení vedoucího gólu. Stalo se tak po nejistém obraném zákroku hostujícího Hegera, když zahrál rukou a rozhodčí odpískal přímý kop metr za vápnem. Zahrávání této standartní situace si vzal na starost Daniel Krlička a vyslal střelu, která přeletěla zeď přeštických hráčů a zapadla přesně do pravé šibenice. Tato branka zapříčinila obrovskou euforii na sokolovském stadionu.

V 15. minutě mohlo být v Sokolově ještě veseleji. Z levé strany poslal ostrý střílený centr obránce Nyanko Bleck. Balón si ve vápně skvěle našel jeho spoluhráč Agostinho Ainca Júnior, ale jeho střelecký pokus zneškodnil brankář Přeštic Ondřej Bleha.

Celý průběh prvního poločasu byl jasně ve znamení domácích, hosty z Přeštic nepustili vůbec do hry a byli velice nebezpeční i směrem do útoku. To především zásluhou jejich levé strany, kde operovala dvojice Debellis – Nyanko, která posílala nebezpečné centry do vápna, nebo se Debellis sám dokázal dostat do zajímavého zakončení po individuální akci. Ačkoli měl Sokolov spoustu příležitostí na navýšení svého vedení, mohl být poločasový výsledek 1:1. Z ojedinělé situace před brankářem Hrabačkou se dostal do zakončení Daniel Černý. Jeho pokus se ovšem mezi tři tyče nevešel.

 

Poločasový výsledek 1:0

Od prvních minut druhé poloviny zápasu bylo poznat, že v kabině Přeštic si hráči jasně uvědomili, že budou muset přidat aby utkání dokázali otočit ve svůj prospěch. Zlepšený výkon hostujícího celu ale znamenal to, že domácí podnikali nebezpečné výpady směrem dopředu. Jeden takový byl k vidění v 63. minutě, kdy se hnali tři útočící hráči Sokolova proti jedinému obránci Přeštic. Zakončujícího Dolečka, ale skvěle vychytal brankář Bleha, který tak držel svůj tým stále v naději na bodový úspěch.

Žádnou další branku neviděli diváci ani v závěru utkání. Domácí tak dokázali udržet jednobrankový náskok, který vystřelil svým krásným gólem Daniel Krlička již ve třetí minutě zápasu. Po důležité výhře se vrátil Sokolov zpět do hry o udržení a na nesestupové pozice ztrácí pouhé 4 body.



Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - M. Debellis [-] (94. A. Vranovci [-] ) , D. Doleček [-] , L. Václavík [-] (67. M. Peška [-] ) , . Ainca [-] (95. R. Schimmer [-] ) , A. Čížek [-] , D. Krlička [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

FK ROBSTAV
O. Bleha [-] - D. Hradecký [-] , J. Rádl [-] , M. Zeman [-] , P. Bodnaruk [-] (80. P. Řezáč [-] ) , D. Černý [-] (66. T. Arzberger [-] ) , R. Popovič [-] (80. M. Vohrna [-] ) , D. Kraml [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Suchý [-] (80. B. Havel [-] ) , V. Heger [-]

ŽK: 53. A. Toure , 61. . Ainca - 2. V. Heger , 47. J. Rádl .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Nedvěd Vít - MÍČ Vojtěch, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Dominik Rodinger
Tip experta: výhra domácích

Myslím, že pro Sokolov poslední zápas pravdy, kdy se mohou chytit a zabojovat o záchranu. Pokud tento zápas nezvládnou za tři body, tak už jsou prakticky bez šance. Trenér Pulpit ukazuje svoje zkušenosti a tým připraví.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích