0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 10:30

19.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Složišti se zrodila očekávaná remíza


Branky


11

Podobné skóre, stejný počet bodů a sousedi v tabulce. Takový byl zápas mezi rezervami Dynama a pražské Dukly. V jarní části oba celky prokazují zlepšenou formu, ale od sestupových příček nemají příliš velký bodový odstup.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V základní sestavě domácích se objevila i klubová legenda Jiří Kladrubský, jenž jinak zastává roli asistenta. Lepší vstup do zápasu, ale měli hosté. Ti začali aktivněji a měli i menší náznaky šancí na vstřelení branky. Ovšem srážela je nepřesnost, a když už došlo na zakončení nedovolil změnu skóre domácí brankář Andrew Collin, jako tomu bylo v šesté minutě po střele Douděry.

 

Po čtvrt hodině hry domácím fanouškům jistě zatrnulo. Jeden z hráčů Dynama zahrál na hranici vápna rukou, což neuniklo sudímu Doubravovi. K štěstí domácích, ale posoudil, že se tento zákrok odehrál ještě před vápnem a nedal tak Dukle možnost zahrávat pokutový kop, ale pouze standartku ze slibné pozice na ohrožení Collinovi branky. Následná střela však letěla mimo tři tyče.

 

První náznak k ohrožení branky Dukly byl k vidění ve 23. minutě. Ostrý centr Pařízka, ale nenašel nikoho v černobílém. V následujících minutách byla hra vyrovnaná a až k závěru první půle přebírala iniciativu hostující Dukla, jenž zamkla Dynamo na jejich polovině. Nicméně domácí obrana dokázala všechna útočná snažení hostů zastavit a poločasový výsledek na časomíře ukazoval 0:0.

 

V 50. minutě se skvěle uvolnil domácí Bečvář a předložil míč na malé vápno kde si ho našel Prášek. Ten přišel do hry na začátku druhého poločasu a mohl být za hrdinu. Ve vyložené šanci ovšem zklamal a svůj pokus zamířil vysoko nad.

 

Pár minut poté se ocitl znovu ve vyložené šanci. Tentokrát se řítil sám na hostujícího brankáře Čtvrtečku. Místo zakončení, ale volil přihrávku na nabíhajícího Bastla. Bastl se pro přihrávku musel vracet a další příležitost tak zůstala nevyužita.

 

Dalo by se říct, že v prvním poločase byli lepší hosté a po změně stran naopak domácí. Jelikož ani jeden z týmů nedokázal využít žádnou ze svých příležitostí, konečný výsledek zápasu vypadal 0:0.

 

Potvrdilo se tak, že tento zápas neměl favorita a remízový výsledek se dal i možná očekávat.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dynamo České Budějovice B
Jakub Pařízek: Hosté byli jednoznačně lepší na balónu, ale remíza asi zasloužená. Mohli jsme vyhrát, ale i prohrát. Škoda velkých příležitostí v druhém poločase.




Sestavy


SK Dynamo České Budějovice B
C. Andrew [-] - J. Pařízek [-] , J. Kladrubský [-] (75. J. Vais [-] ) , J. Brabec [-] - D. Pravda [-] (46. D. Krch [-] ) , T. Hák [-] (82. Š. Pineau [-] ) , A. Pech [-] (46. M. Prášek [-] ) , S. Böhm [-] - T. Bečvář [-] - M. Šimoník [-] , L. Bastl [-]

FK Dukla Praha B
J. Čtvrtečka [-] - J. Uhlíř [-] , T. Mládek [-] , J. Hudec [-] , J. Kozojed [-] , F. Ulman [-] , D. Čížek [-] , Š. Šebrle [-] (90. A. Zapletal [-] ) , M. Douděra [-] (85. N. Krenciv [-] ) , F. Lehký [-] (93. Š. Nikl [-] ) , R. Fojt [-]

ŽK: 15. J. Brabec , 65. S. Böhm , 85. J. Pařízek - 46. D. Čížek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠVAGR Tomáš, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Šplíchal

Expert: Adam Čihák
Tip experta: remíza

Oba celky musí bodovat, ale domnívám se, že zápas skončí nakonec remízou a týmy si body rozdělí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů