0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:30

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na góly i červené karty vyrovnané utkání


Branky


15

V tréninkovém centru úřadujícího mistra přivítala domácí rezerva Admiru. Oba celky vstupovaly do utkání s výhrou v zádech z minulého kola. Diváci co si našli cestu na stadion v Luční ulici, ale žádný gól neviděli.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku prvního poločasu byla hra mužstev dosti rozháraná. K vidění bylo spoustu nepřesností a zbytečných ztrát. V šesté minutě sice dokázali hosté dostat míč za Zadražilova záda, ale gólovou radost brzy přerušila píšťalka signalizující ofsajd.

 

Největší rozruch v první půli způsobil faul hostujícího Čížka. Ten ve snaze odkopnout balón trefil jednoho z plzeňských hráčů. Za svůj čin obdržel od sudího Lovětínského červenou kartu a musel opustit hrací plochu. Faulovaný mladíček Pavel Hašek byl naštěstí schopen pokračovat v utkání.

 

Ačkoliv Admira hrála v početní nevýhodě, byla i nadále Viktorce vyrovnaným soupeřem. Do šaten se tak odcházelo za bezbrankové remízy.

 

V 53. minutě přišel diskutabilní moment. Domácí hráč se řítil zcela osamocen na brankáře Kellera. Ten proti útočícímu hráči vyběhl až mimo brankové území. Útočník ve snaze obhodit brankáře, nebo mu udělat kličku píchnul do míče a ten zasáhl Kellera do ruky. Realizační tým Viktorie se dožadoval patřičného trestu, ale rozhodčí Lovětínský nevyhodnotil zásah za úmyslný.

 

Červenou kartu si nechal do zásoby na 58. minutu. Za šlápnutí na protihráčovu nohu ve snaze hrát míč viděl druhou žlutou kartu v zápase Pešek. Síly na hrací ploše se tím pádem srovnaly.

 

Oslabené týmy se po nerozhodném výsledku jak na góly, tak na červené karty o body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Plzeň B
Adam Čihák: Zápasy s Admirou jsou vždy pikantní a dnes tomu nebylo jinak. Velké množství osobních soubojů a ze strany Admiry dlouhé nákopy do útočníků. Hráli jsme celých 90. minut do plné obrany , ale žádné gólové šance si nevytvořili. Pozitivní je, že jsme odehráli zápas s čistým kontem.

FK Admira Praha
Aleš Pivoda - tiskový mluvčí: Bylo to bojovné utkání, ve kterém jsme hráli více jak půl hodiny v oslabení po červené kartě Čížka. Jsem rád, že jsme dokázali uhrát alespoň remízu a máme bod. Jediné negativum vidím v tom, že jsme nedokázali ani napodruhé vstřelit branku ve venkovním zápase.



Sestavy


FC Viktoria Plzeň B
A. Zadražil [-] - Š. Planeta [-] (46. A. Štauber [-] ) , A. Pešek [-] , O. Deml [-] (72. J. Novák [-] ) , D. Fišer [-] , A. Čihák [-] , P. Hašek [-] (62. J. Paluska [-] ) , P. Vacek [-] , O. Oravec [-] , P. Gaszczyk [-] , M. Krůta [-]

FK Admira Praha
M. Keller [-] - R. Šiler [-] (32. M. Horák [-] ) , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , V. Záruba [-] (46. J. Jandovský [-] ) , M. Douděra [-] (86. J. Michálek [-] ) , M. Čácha [-] , V. Venc [-] , J. Martinic [-] (88. D. Konejl [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

ŽK: 44. A. Pešek , 61. M. Krůta - 59. V. Venc . ČK: 58. A. Pešek - 31. A. Čížek .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - TOUCHA Matěj, KORANDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Na závěr opět tipuji domácí. Plzeň je doma silná a domnívám se, že to bude chtít potvrdit i proti Admiře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích