Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:15

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté stáhli tříbrankové vedení Dukly, ale na čtvrtý gól už odpověď nenašli


15

Nejgólovější zápas celého 18. kola nabídl duel mezi celky Dukly Praha B a Povltavské Fotbalové Akademie. Hosté do Prahy přijeli s jasným cílem, napravit nepovedená předešlá utkání, ale silně posílená Dukla byla nad jejich síly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Domácí rezerva do zápasu vstoupila s výrazně posílenou sestavou o hráče A-týmu, trenér Majer jich v kabině přivítal rovnou šest. Nesporná kvalita těchto borců se začala projevovat již od prvních momentů utkání.

 

Po sedmi minutách měl na hlavě úvodní gól Filip Havelka, svůj pokus ovšem neumístil přesně a branku minul. Duklu tento moment však nemrzel nijak dlouho. Ve 22. minutě ji poslal do vedení Filip Matoušek, když dokázal na přední tyči tečovat střílenou přihrávku jednoho ze svých spoluhráčů.

 

Dvoubrankové vedení přinesla ve 34. minutě kombinace po trase Červenka – Buchvaldek. První zmiňovaný poslal ostrý centr na zadní tyč, kde stál Buchvaldek a ten už neměl problém dopravit míč za záda brankáře Jakobovského. Hostující obrana byla po gólu zcela opařena a domácí toho skvěle využili.

 

Od druhé branky Dukly uběhly sotva dvě minuty a domácí se radovali potřetí. Tentokrát byl v roli zakončujícího Červenka, jenž dostal naservírovanou nádhernou přihrávku na malé vápno a zakončoval do prázdné branky.

 

Zdálo se, že domácí kráčí za pohodlným vítězstvím a je jen otázkou, kolik gólů bude ze své sítě Jakobovský lovit. Jistou naději dal hostům pět minut před koncem prvního poločasu svým přesným zásahem střelec Drobílek.

 

 

Do šaten hráči odcházeli za stavu 3:1 z pohledu Dukly.

 

 

Větší náboj dostalo utkání hned po dvou odehraných minutách druhého dějství. Drobílek rozehrál standartní situaci a poslal nepříjemný balón do vápna. V chumlu hráčů se dokázal nejlépe zorientovat Vojtěch Polívka, který dopravil míč za záda Spilky.

 

To co by asi nikdo ve 40. minutě nečekal se stalo skutečností v minutě 70. . Jeden z hostujících hráčů poslal přetažený centr na hranici velkého vápna, kde si na něj počkal Marek Hejda. Za podobný gól by se nemusel stydět ani Ronaldo v dobách své největší slávy. Střela z voleje zapadla přesně do levého horního rohu a znamenala vyrovnání.

 

Nerozhodný stav vydržel pouhé dvě minuty. K zakončení hlavou se po centru Lehkého dostal Marek Červenka, jenž překonal hostujícího brankáře i podruhé v zápase.

 

Toto hubené vedení si už nenechali domácí sebrat a došli si pro tři body po vítězství 4:3. Hosté tak i nadále čekají na svou první jarní výhru a Dukla napravila zaváhání z minulého týdne, v němž padla s Vltavínem.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dukla Praha B
Aleš Majer - trenér: Do zápasu jsme vstoupili velice dobře. Ve 20. minutě jsme šli do vedení a dvacet minut poté jsme měli již tříbrankový náskok. Bohužel jsme soupeře vrátili do zápasu a ten dokázal utkání srovnat. Naštěstí jsme vstřelili, po vyrovnávacím gólu hostů, rychlou branku. Toto hubené vedení už jsme si vzít nenechali a dokázali zvítězit.




Sestavy


FK Dukla Praha B
D. Spilka [-] - L. Buchvaldek [-] (89. T. Mládek [-] ) , M. Zapletal [-] , J. Hudec [-] , Š. Šebrle [-] (46. F. Lehký [-] ) , M. Červenka [-] , F. Matoušek [-] , F. Havelka [-] (90. D. Čížek [-] ) , M. Douděra [-] (78. J. Kozojed [-] ) , J. Uhlíř [-] , J. Piroch [-]

Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - V. Hlinák [-] (80. M. Novák [-] ) , M. Markovych [-] (46. Š. Starý [-] ) , V. Polívka [-] (65. V. Markovych [-] ) , P. Vala [-] , L. Jakobovský [-] , M. Hejda [-] , L. Novák [-] , A. Lanc [-] , F. Drobílek [-] , Š. Těžký [-]

ŽK: 28. J. Uhlíř - 23. L. Novák , 75. P. Vala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bohata Antonín - ŠŤASTNÝ Vít, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Domácí určitě posílí nějací hráči z áčka. Zajisté toto utkání zvládnou, aby se dostali ze sestupových pozic.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů