1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Sokolov zvládl utkání s Vltavínem


Branky


15

Jeden z prvních duelů 18. kola se odehrál na půdě Sokolova, kam přijeli hosté z Vltavínu. Pro domácí byl tento zápas nesmírně důležitým, jelikož ve dvou předešlých utkáních vyšli bodově naprázdno a museli na domácím hřišti urvat nějaké body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv postavení obou dnešních účastníků v tabulce favorizovalo na vítězství spíše hosty, domácí od prvních minut předváděli pěkný a aktivní fotbal. V prvním dějství se hrálo především před brankou Vltavínu. Sokolovští drželi častěji míč na svých kopačkách a určovali tempo hry.

 

Do nebezpečných situací se dostávali zejména po své levé straně díky aktivní dvojici Nyanka s Debellisem, kteří často trápili defenzívu hostí. Nějaká výraznější branková příležitost však stále nepřicházela a tak si na ni diváci museli počkat až ke konci poločasu.

 

Tři minuty před odchodem do kabin se prosadil dvacetiletý Daniil Doleček. Ten si našel nákop jednoho ze svých obránců a zjevil se tak zcela osamocen před brankářem. Střelou po zemi překonal Štorce a zaznamenal tak svou první soutěžní branku v dresu Baníku Sokolov.

 

Do druhého poločasu udělal trenér hostů jednu změnu. Nevýrazného Vacka, který navíc ve třicáté minutě viděl žlutou kartu, nahradil ofenzivní Kuchař. Tímto střídáním dali hosté najevo, že ještě neskládají zbraně a pokusí se výsledek utkání překlopit na svou stranu.

 

Dlouhou půl hodinu jim, ale domácí obrana žádnou příležitost na vyrovnání nenabídla. Stalo se tak až v 75. minutě po dlouhém autu do vápna, kdy míč propadl až na malé vápno k vltavínskému Ondřeji Sprinzovi. Jeho pokus se ovšem mezi tři tyče nevešel a domácí si tak mohli oddechnout.

 

Necelých deset minut poté si hosté vypracovali další velkou možnost ke skórování. Ostrou přihrávku do vápna však hostující kanonýr Carlo Maria Maione opět nedokázal přetavit v gól. 

 

Po urputném boji si tak Sokolov dokráčel k prvnímu soutěžnímu vítězství v tomto roce a bodově se přiblížil k týmům nad sebou.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Sokolov
Pavel Hrabačka: Do první půle jsme vstoupili dobře. Vytvořili jsme si dost šancí a dokonce i trefili tyč. Branku se nám povelo vsítit až v samém závěru prvního poločasu, což nám hodně pomohlo i po psychické stránce. Zápas jsme kontrolovali docela v klidu až do 75. minuty, ale pak nás soupeř začal přehrávat a zatlačil nás na obranou polovinu. Všechny nebezpečné situace jsme s vypětím všech sil. Jsem rád že jsme zápas zvládli a navíc s čistým kontem.




Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - A. Vranovci [-] (85. M. Kraclík [-] ) , M. Debellis [-] (66. L. Václavík [-] ) , D. Doleček [-] (72. M. Peška [-] ) , . Ainca [-] (85. A. Čížek [-] ) , I. Soumah [-] , D. Krlička [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

FK Loko Vltavín
P. Štorc [-] - D. Klimenda [-] (46. C. Maione [-] ) , D. Jaroš [-] , A. Banishevski [-] (60. A. Kovernikov [-] ) , M. Vacek [-] (46. T. Kuchař [-] ) , L. Trávníček [-] , O. Sprinz [-] , A. Kokeš [-] , J. Jelínek [-] , D. Matějka [-] , A. Borkovec [-]

ŽK: 59. M. Kabantsov , 93. N. Bleck , 94. P. Hrabačka - 32. M. Vacek , 49. A. Borkovec , 91. C. Maione .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Míč Vojtěch - NEDVĚD Vít, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: remíza

Zde tipuji remízu. Dle mého názoru to bude vyrovnaný souboj, jelikož domácí potřebují nutně zabrat a minimálně bod uhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů