2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet potvrdil jarní formu i proti Klokanům


Branky


15

Souboj dvou pražských celků z předních příček tabulky nabídlo utkání mezi Motorletem Praha a béčkem Bohemians. Klokani chtěli napravit porážku z minulého týdne, kdy nestačili ve šlágru kola na rezervu Viktorie Plzeň. Naopak domácí Motorlet doufal, že potvrdí skvělou formu, kterou si přinesl do jarní části a připíše si tak další vítězství.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě mužstva se snažila od prvních minut o kombinační hru, jenž narážela na dobře hrající obrany. Aktivnějším týmem byli zpočátku hráči Bohemky, kteří si dokázali vypracovat zajímavé šance na vstřelení gólu.

 

První přišla již ve čtrnácté minutě. To průnikovou přihrávkou našel hostující kapitán Zeman rozběhlého Mullera , který se dostal do nebezpečného zakončení z hranice vápna. Jeho střelecký pokus však bravurně zneškodnil brankář Kotek.

 

Neuběhlo ani pět minut a klokani měli další obrovskou příležitost na vstřelení gólu. Bartek poslal nebezpečný balón pod sebe, který si ve vápně našel Ondřej Damašek . Svým pokusem, ale trestuhodně přestřelil Kotkovu bránu o několik metrů.

 

Změna skóre přišla ve 38. minutě. Domácí hráč skvěle potáhl míč po lajně, až na úroveň rohového praporku. Odtud posléze odcentroval a našel dobře postaveného Michala Vaňka. Ten, střelou bez přípravy, dokázal překonat Pchelovodova a poslal svůj tým do vedení.

 

Časomíra ukrojila asi deset minut z druhého dějství a domácí se radovali podruhé. Dvoubrankové vedení pro Motorlet zajistil svým střeleckým pokusem Alexandr Sehedi.

 

V 76. minutě hostující trenér sáhl k trojitému střídaní za účelem oživení hry a srovnání stavu. Když ani tento impulz, v podobě novým hráčů na hrací ploše, nepřinesl vytoužené góly.

 

Hosté se tak smířit s druhou porážkou v řadě. Motorlet, ačkoliv nebyl v zápase výrazně lepším týmem navázal na opravdu výtečnou formu a zapsal do tabulky další tři body

 



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
František Kotek: Zápas začal v klidném tempu a Bohemka byla více na míči. Nám se ze začátku moc nedařilo. Až po 25 minutách jsme se více uklidnili a v 38. minutě šli do vedení po pěkné akci z pravé strany zásluhou Vaňka. Tento gól nám dodal sebevědomí a začali jsme hrát ještě lépe. Druhý poločas byl ve stejné režii. Bohemka opět více na balónu, ale my znova dokázali vstřelit gól. Zvládli jsme tak třetí utkání po sobě za tři body.

Bohemians Praha 1905 B
Michal Vrána: Do zápasu jsme vstoupili celkem dobře. Vypracovali jsme si dvě vyložené šance, ale bohužel jsme je nedokázali zužitkovat. Motorlet první střelou na branku šel hned do vedení. V druhém poločase byl průběh dost podobný. Z ničeho nic jsme najednou prohrávali 2:0 a už jsme s výsledkem nedokázali nic udělat.



Sestavy


FK Motorlet Praha
F. Kotek [-] - J. Walter [-] (92. C. Ani [-] ) , A. Sehedi [-] (65. P. Gilian [-] ) , M. Kodr [-] , V. Kolář [-] (80. M. Pokorný [-] ) , M. Stoch [-] (92. D. Hrabina [-] ) , M. Vaněk [-] , M. Rataj [-] , J. Šulc [-] , M. Čepelák [-] (92. D. Nátr [-] ) , M. Filip [-]

Bohemians Praha 1905 B
N. Pchelovodov [-] - P. Stupka [-] (76. F. Mareš [-] ) , D. Bartek [-] , O. Damašek [-] , J. Koutský [-] (76. D. Farkaš [-] ) , M. Vrána [-] , F. Dostál [-] , D. Nekvasil [-] (76. R. Janovský [-] ) , V. Zeman [-] , M. Kadlec [-] , J. Müller [-] (46. S. Wexler [-] )

ŽK: 86. D. Farkaš .
Počet diváků: 187. Rozhodčí: Švagr Tomáš - NEJEDLO Tomáš, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Marek Kalousek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Motorlet potvrdí jarní formu a vyhraje i své třetí utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů