1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.03.2023 10:15

17.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Sokolov nedokázal vyhrát a zůstává tak v tabulce poslední


Branky


13

V neděli dopoledne odehráli svůj zápas 17. kola hráči Admiry Praha a Baníku Sokolov. Hosté ze Sokolova potřebovali nutně bodovat, jelikož se nacházeli před zápasem na samém spodku tabulky. To Admira, se v případě výhry, mohla bodově dotáhnout na čelo soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo zřejmé, že to budou právě domácí, kteří budou častěji držet balón a určovat tempo utkání. Na úvodní branku diváci nečekali nijak dlouho.

 

Už po deseti odehraných minutách poslal, svou levačkou, ostrý centr do vápna Michal Fric. Na míč si skvěle naskočil domácí útočník Martin Čácha a hlavou překonal bezmocného brankáře Hrabačku.

 

Šest minut po vstřelí prvního gólu mohla jít Admira do dvoubrankového vedení. Domácí se totiž po rozehraném rohovém kopu dostali k nebezpečnému zakončení. Měl ho na svědomí, kapitán týmu, Jan Martinic, ale jeho střelu bravurně vychytal Hrabačka.

 

Zhruba v polovině první části sáhl ke střídaní sokolovský lodivod Martin Pulpit. Hřiště opustil Lukáš Václavík a jeho místo obsadil Doleček.

 

Po půl hodině hry si mohli svůj střelecký účet otevřít i hosté. Ránu z úhlu však v klidu zneškodnil brankář Kelller. Podobný zákrok předvedl, po šedesáti vteřinách i Hrabačka na opačné straně hřiště.

 

Ke konci poločasu to byli spíše hosté, kteří hráli aktivněji. Nicméně jejich pokusy, v podobě dlouhých nakopávaných balónů, si domácí defenzíva bezproblémově pohlídala.

Po změně stran se v 55. minutě, po hrubém nedorozumění v sokolovské obraně, dostal ve vápně k míči Jiří Jandovský. Jeho střela ovšem orazítkovala pouze horní tyč brankové konstrukce a neznamenala tak další gól v síti hostů.

 

60. minuta nabídla domácím další velkou brankovou příležitost. Střelecký pokus Zahálky byl zblokován a míč se odrazil příhodně do běhu Douděry. Jeho dorážka však nešla k jeho smůle mezi tři tyče.

 

S blížícím se koncem zápasu Sokolov zatlačil mírně svého soupeře, ve snaze vstřelit vyrovnávací gól. Domácí obrana, ale byla opravdu pevná jako skála a všechny útočné akce sokolovských dokázala včas zastavit.

 

V chudém utkání na góly tak potvrdili domácí svou roli favorita a nedopustili žádnou senzaci.



Ohlasy k zápasu



FK Baník Sokolov
Pavel Hrabačka - brankář: Do zápasu jsme nevstoupili úplně dobře, když jsem docela brzy inkasovali. Soupeř si za celý zápas vytvořil jen 2 šance, ale i to mu stačilo, z první jsme obdrželi branku a v zápětí jsme druhou šanci přežili. Na držení balonu jsme sice vyhráli, ale to je nám k ničemu. Myslím si, že naše hra proti soupeři z čela tabulky nebyla vůbec špatná. O to víc mrzí že si nevezeme alespoň bod. Nejblíže gólů jsme byli asi při střele z velké vzdálenosti, která bohužel skončila na tyči. Příští kolo se konečně představíme doma a musíme nastartovat vítěznou sérii.



Sestavy


FK Admira Praha
M. Keller [-] - M. Horák [-] , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , J. Jandovský [-] (76. J. Mráz [-] ) , M. Douděra [-] (85. R. Šiler [-] ) , M. Čácha [-] (85. D. Konejl [-] ) , V. Venc [-] (65. J. Trajhan [-] ) , J. Martinic [-] (76. J. Michálek [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - A. Vranovci [-] (71. S. Martinez [-] ) , M. Debellis [-] , L. Václavík [-] (27. D. Doleček [-] ) , . Ainca [-] (83. M. Peška [-] ) , I. Soumah [-] , D. Krlička [-] , N. Bleck [-] , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

ŽK: 85. M. Douděra , 90. R. Šiler - 43. D. Doleček , 87. M. Debellis .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Rejžek Pavel - VYCHODIL Tomáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tady není asi co řešit. Admira v minulém kole přišla o body, a tady si nemůže dovolit zaváhání.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Šplíchal

Expert: Jiří Miker
Tip experta: výhra domácích

Admira musí vyhrát. Tipuji i přesný výsledek 3:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích