2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Do prvního utkání sezony posílili domácí tým tři hráči z A týmu, který si tento rok poprvé v historii zahraje ČFL. Jícha, Jager a Krýda potvrdili svoji výkonnost v průběhu zápasu a značně se podepsali pod vítězství domácích. Také tento zápas je soubojem předních týmů z minulého ročníku a tak jsme očekávali výborný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nervózní první půle

Vstup do prvního utkání sezóny byl z obou stran rozpačitý. Oba týmy často kazili a ztráceli lehké balóny. Postupem času se nervozita vytrácela a fotbal začal mít vyšší kvality. Zejména hosté převzali iniciativu a vytvářili si velké množství standartních situací, ze kterých byly ohromně nebezbeční. V prvním poločase byl lepší tým hostů, kteří si vytvořili několik dobrých příležitostí, které skončili u benáteckého brankáře Jíry . Do kabin se šlo za stavu 0:0. 

Benátečtí přitopili pod kotlem

S průběhem prvního poločasu rozhodně nebyl spokojen nový trenér domácího týmu Pavel Jícha a do hry poslal Martina Lagšádla, který hru domácích výrazně oživil. Benátečtí se dostávali do tempa, které vyústilo několika brankovými příležitostmi, ovšem hostující brankář Hubáček držel naděje svého týmu.

Na první branku zápasu se čekalo až na samotný závěr zápasu. V 80. minutě se míč dostal ke Štěpánovi Krýdovi a ten svoji šanci využil a získal pro domácí tým vedení 1:0. O tři minuty později se prosadil střídající Jan Baborák a o rozhodl tak o konečném výsledku 2:0.

 

 Benátečtí první zápas v sezoně zvládli, ovšem se svoji hrou nebyli spokojení. Boužel hráči Čejetic odjíždějí domu a budou se o své první body snažit v příštím zápase.

 

Fotogalerii najdete na https://www.zonerama.com/ZdenekLangsadl/62911.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - D. Langšádl [-] (85. J. Hejtmánek [-] ) , M. Hrdlička [-] , J. Jäger [-] , M. Chupík [-] , M. Svačina [-] - D. Zuna [-] (46. M. Langšádl [-] ) , A. Fingerhut [-] , O. Čadil [-] (81. J. Baborák [-] ) , J. Kraus [-] - Š. Krýda [-]

Čejetice
F. Hubáček [-] - P. Plintovič [-] , M. Tlášek [-] , R. Šimáček [-] (83. L. Čeřovský [-] ) , P. Malák [-] (88. P. Bartoš [-] ) , M. Kůtek [-] , M. Brož [-] , F. Vránek [-] , J. Šlechta [-] (88. P. Starý [-] ) , P. Polanka [-] , T. Čtyřoký [-]

ŽK: 50. J. Kraus - 53. P. Malák , 59. M. Tlášek , 89. M. Brož .
Místo: Benátky nad Jizerou. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - KOŽEJ Roman, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.