1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 14:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pohledec doma vybojoval bod s Velkou Losenicí


Branky


17

Pohledec si připsal proti Velké Losenici jeden bod za remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Pohledec přivítal na svém hřišti fotbalisty z Velké Losenice. V minulém kole Velká Losenice inkasovala doma před svými diváky od lídra tabulky z Velkého Meziříčí C deset gólů a prohrála divokým skóre 4:10. Pohledec naopak svůj zápas v Rudolci kvůli špatnému počasí neodehrál. Na podzim se oba celky rozešly smírnē v poměru 4:4. Začátek zápasu se hostujícímu týmu skvělé povedl, když již v 6. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Radim Kasal - 0:1. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali ve vyrovnání, ale marně . Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil. Gólmani obou týmů tak dokázali udržet čistá konta a tak se šlo do kabin jen za hubeného vedení hostů v poměru 0:1. Zápas byl tak do druhé půle zcela otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Domácí alespoň vyrovnali

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání, což se jim nakonec podařilo v 63. minutě, kdy se prosadil Jan Beneš -1:1. Domácí příznivci očekávali obrat v zápase, ale nakonec se neprosadili ani domácí tým tak i hráči Velké Losenice leč příležitosti na skórování byly. Oba celky si tak body musely podělit. Zvlášť hosté měli z bodu větší radost.



Sestavy


TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Žák [-] (70. M. Fajmon [-] ) , K. Hofta [-] , D. Bártek [-] , J. Švanda [-] , A. Jinek [-] (60. T. Šolc [-] ) , J. Beneš [-] , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] , J. Pustina [-] (62. F. Karmazín [-] ) , T. Hromádka [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] (74. M. Bratršovský [-] ) - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] (86. J. Molík [-] ) , D. Baránek [-] (89. J. Milsimer [-] ) , R. Kasal [-] , A. Stejskal [-] , P. Bureš [-] , R. Kamarád [-] , P. Zástěra [-] , R. Pátek [-] , J. Augustin [-]

ŽK: 61. A. Jinek , 78. L. Novotný .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: STRATENÝ Michal - ŠVANDA Josef (N), HUMLÍČEK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Pohledec bude v tomto zápase lepším týmem, ale Velká Losenice bod nakonec urve.

Tip: výhra domácích