Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2023 17:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná si zastřílela v Doubravníku


Branky


0

Rožná ve 14. kole hrála na půdě Doubravníku. Protože byla středa, tak oba dva týmy postrádaly některé hráče z důvodu práce. Doubravník minulý týden prohrál, ale s vedoucímí Rozsochami držel krok. Rožná zase padla v Dolní Řožínce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v závěru poločasu

Začátek utkání byl jako na houpačce. Domácí měli navrch a diktovali tempo hry. Doubravník měl sice hodně šancí, ale Jindřich Beran tyto šance zlikvidoval. Poté přišla první střela hostů. Z levé strany proběhl hostující hráč a centrem našel Jiřího Vyžrálka a ten otevřel skóré. Další branka přišla velmi rychle a to když domácí brankář neudržel centr, toho využil Jiří Kroupa poslal míč do sítě. Na 3:0 pro hosty zvýšil opět jiří Vyžrálek, když dostal dobrý míč za obranu. Poté bylo ještě pár šancí, ale ty zůstaly bez gólu. 

Čtvrtý gól hostů, pojistka

Do druhého poločasu domácí poslali nové síly, hlavně do útoku a zálohy, ale branku jim to to nepřineslo. Doubravnické šance skončili mimo bránu. Zápas se hrál ve velkém dusnu, takže docházely i fyzické síly.Hosté ale také měli hodně šancí, hráli profesorský fotbal. V 72. minutě střelou k levé tyči se prezentoval Filip Škutchan a dal tak podobu skóré 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Jakub Lipovský: Dnes nás položili 2 úvodní branky. Po nich už jsme se nedokázali vrátit do tempa v začátku utkání. Nepovedlo se nám srovnat se stylem hry a něčím hosty překvapit. I tak myslím, že výsledek absolutně neodpovídá průběhu zápasu. Dnes se to prostě nepovedlo.

SK Rožná
Jiří Kroupa: Další středeční zápas v řadě jsem museli zvládnout s několika absencemi z pracovních důvodů, ale soupeř na tom byl určitě podobně. Začátek zápasu byl jako na houpačce, chvilku tlačil soupeře jeden tým, chvilku druhý. My jsme naštěstí všechny šance domácích přežili a potom jsme třemi góly během 5 minut rozhodli zápas. Druhý poločas už se víceméně dohrávalo, zápas se hrál ve velkém dusnu, takže docházely i fyzické síly. Z mnoha šancí ve druhé půli jsme proměnili už jenom jednu, ale vítězství 4:0 jsme si v klidu pohlídali. Zápas se odehrál v klidné a přátelské atmosféře, ke které přispěl svým dobrým výkonem i rozhodčí. hráč utkání: Jiří Vyžrálek



Sestavy


FK Doubravník
J. Lipovský [-] - J. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , T. Vorel [-] , R. Šikula [-] (46. D. Juračka [-] ) , V. Čepička [-] (84. M. Fišer [-] ) , K. Vojta [-] , M. Švadlenka [-] (46. O. Gibfried [-] ) , R. Šibor [-] , J. Slámečka [-] (70. T. Csizmár [-] ) , T. Beran [-] (84. M. Šikula [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] , O. Chocholáč [-] (78. R. Novotný [-] ) , J. Kintr [-] (71. R. Hájek [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Kunc [-]

Počet diváků: 81. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.