3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožná padla v Dolní Rožínce


Branky


20

Ve 25. kole na nás čekal opět další šlágr. Ten mezi sebou sehrála Dolní Rožínka s Rožnou. Hosté se pomalu začínají dotahovat, ale v poslední době se také daří i domácím. První poločas dopadl pro Rožnou katastrofálně, v druhé polovině s tím ještě hosté zkoušeli něco dělat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Rožínka vedla 3:0

Hosté vstoupili do utkání dobře, Rožná byla docela aktivní. Jenže domácí hráči hrozili dlouhými nákopy na ofenzivní hráče. Po takovémto nákopu došlo k faulu u vápna a domácí měli možnost kopat volný přímý kop z dobré pozice. K němu se postavil domácí kapitán Pavel Vodnruška a vymetl šibenici. Rožná tak v 18. minutě po nádherné střele prohrávala 1:0. Ve 31. minutě domácí opět měli přímý kop z dobré pozice. A opět se Dolní Rožínka prosadila, konkrétně hlavou skóroval Roman Sluka. Hosté díky tomuto gólu tak úplně vypadli z tempa a k ničemu se už moc po zbytek poločasu nedostali. To naopak domácí tým ještě jednou dokázal skórovat, ve 41. minutě po dobře sehraném brejku vstřelil třetí domácí gól Matěj Urban.

Domácí náskok branili

O přestávce si hosté něcdo k vývoji utkání řekli a pokusili se ještě něco se stavem udělat. Domácí, protože vedli tak se logicky více zatáhli a bránili svoje vedení. Hráči Rožné zkoušeli nějak dostat míč do brány, ale jak se zdálo, tak prostě domácí svytyně byla zakletá. Hosté také dostali možnost kopat pokutový kop, ale ani tuto penaltu neproměnili. Šlágr tak skončil vítězstvím domácích 3:0, což za první poločas to bylo určitě zasloužené.



Ohlasy k zápasu



SK Rožná
Jiří Kroupa: "Do utkání jsme vstoupili dobře a podle mě jsme byli aktivní. Domácí hrozili z dlouhých nákopů. Po jednom z nich došlo k faulu vápna a z přímého kopu vymetl šibenici Vondruška. O 10 minut později se domácí prosadili znovu, tentokrát hlavou a my jsme do poločasu úplně vypadli z rytmu a branku domácích jsme moc neohrozili. Naopak Rožínka ještě po dalším brejku zvýšila na 3:0. V poločase jsme si něco řekli a zkusili jsme se zápasem ještě něco udělat. Domácí se spíše už snažili výsledek udržet a více se zatáhli. My jsme se snažili hrát, ale domácí brána byla zakletá. Ke gólu nám nepomohla ani penalta, a tak zápas skončil vítězstvím domácích, za výkon v prvním poločase bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - R. Sluka [-] (79. J. Bílek [-] ) , M. Urban [-] (68. P. Pokorný [-] ) , F. Šmerda [-] , D. Vařejka [-] , P. Bartoněk [-] (46. J. Veselský [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] (70. V. Kopecký [-] )

SK Rožná
J. Beran [-] - T. Sýkora [-] (46. K. Beran [-] ) , F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , V. Štěrba [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (73. F. Humpolík [-] ) , O. Chocholáč [-] (73. R. Hájek [-] ) , J. Kintr [-] (46. P. Kunc [-] ) , M. Navrátil [-] (87. P. Navrátil [-] ) , P. Sýkora [-]

ŽK: 45. D. Vařejka , 47. P. Vondruška - 30. O. Kroupa .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: DOSTÁL Petr - TOMÁŠEK Oldřich, ŠUSTÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů